Gazete Vatan Logo

'Dört Köşe' görücüye çıktı!

Başrollerde Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Ayça Erturan'ın yer aldığı, Ömer Faruk Yardımcı'nın yazıp yönettiği 'Dört Köşe' filmi görücüye çıktı. Birçok ünlü simanın katıldığı gala gösterimi Kanyon'da yapıldı.

'Dört Köşe' görücüye çıktı!

'Dört Köşe' ekibinin tam kadro katıldığı galada en ilgi çekici olay, filmde başrollerden biri olan Jack Russel cinsi Mitril isimli köpek oldu.

Eğitmeniyle birlikte kırmızı halıda yürüyen Mitril, yaptığı şovlarla herkesi büyüledi. Eğitmeninin dediklerini harfiyen yapan Mitril, oyuncuların röportaj yaptığı sırada da masada pür dikkat dinledi.

CENAZESİ OLDUĞU İÇİN GALAYA KATILAMADI

Yönetmen Ömer Faruk Yardımcı, film hakkında, "İddialı bir iş yaptık ve seyircinin de beğeneceğini düşünüyoruz" dedi.

Filmin galasına katılamayan Ayhan Taş için de açıklama yapan Yardımcı, "Ayhan ağabeyin dayısı vefat etti. Sevgilerini yolladı" şeklinde konuştu.

Rafet El Roman ile boşandıktan sonra ortalarda pek görünmeyen Ceren Kalpakaslan da galaya gelen isimler arasındaydı. Ayrılık yüzünden evliliğe sıcak bakmadığını belirten Kalpakaslan, "Evlilik kısmet işi. Şu an için pek öyle bir düşüncem yok, ilişkim de yok. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" ifadelerini kullandı.