Gazete Vatan Logo

'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek

Sevilen dizi 'Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları, İstiklal Marşı’nın 96'ıncı yıl dönümünde ‘Ben Mehmet Akif Ersoy’ adlı oyunun galasına katıldılar.

'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek

Dizide 'Aliyar' karakterine hayat veren Cem Ucan, "İlk önce kendi ceddimizi, kendi atalarımızı öğrenelim, daha sonra dünya sinemasına bakarız” dedi.

İstiklal Marşımızın kabulünün 96'ıncı yılı anısına gerçekleştirilen “Mehmet Akif Ersoy Okullarda Projesi” kapsamında "Ben Mehmet Akif Ersoy" tiyatro oyununun galasına, 'Diriliş Ertuğrul'oyuncuları Cem Ucan, Celal Al, Edip Zeydan, Gökhan Bekletenler ve Mert Soyyer'den tam destek geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı yazar İskender Pala’nın da katıldığı galada, 'Mehmet Akif Ersoy’u canlandıran Hakan Akgün, İlkay Özşen, Ozan Coşkun, Savaş Sezer ve Sefa Köksal da hazır bulundu. ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz’da rol alan Osman Albayrak ve ‘Sevda Kuşun Kanadında’ oyuncusu Alper Türedi de galaya katılanlar arasındaydı.

İskender Pala, galada yaptığı açıklamada, "Proje doğru zamanda doğru kişilere hitap ediyor. Bizim çocuklarımız genellikle kendilerine bir kahraman edinmeden büyürler. Bundan sonra kendileri için örnek alabilecekleri Mehmet Akif gibi muhteşem bir kahraman var” dedi.

Haberin Devamı