Gazete Vatan Logo

'Diriliş Ertuğrul' hayranlarına kötü haber!

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’dan kötü haber geldi. Tekden Film Yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizinin yeni sezonda 1-2 hafta gecikmeli başlayacağını duyurdu.

'Diriliş Ertuğrul' hayranlarına kötü haber!

Tekden Film Yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Bu yıl yaşadığımız darbe süreci hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yeni eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır" ifadelerini kullandı.

Mehmet Bozdağ, "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayretiyle bu sezon bir kaç hafta gecikmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah Ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır" mesajını yayımladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KONUSU

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Haberin Devamı