Gazete Vatan Logo
Magazin 'Dijitali ilk kez yapıyorum'

'Dijitali ilk kez yapıyorum'

Oyuncu Sarp Apak, önceki gün Etiler’de görüntülendi.

'Dijitali ilk kez yapıyorum'

Oğlu Güney bakıcısı eşliğinde yemek yediği sırada telefonuyla meşgul olan Sarp Apak, görüntülendiklerini fark edince masadan kalkıp gazetecileri selamladı. Gazetecilerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan oyuncu, 'Jet Sosyete' dizisi hakkında konuştu. Dizinin dijital ortamda yayınlanacağını söyleyen Apak, ”2-3 tane dijital platform için teklif almışlar" dedi. "Kesin yayınlanacak mı?" sorusuna oyuncu, ”Öyle görünüyor" cevabını verdi. Kadroda değişiklik olmayacağını söyleyen Apak, ”Bir iki transfer olabilir" dedi.

"POLİSİYE İŞİNDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Komedide yayın sürelerinin uzun olduğundan bahseden Sarp Apak, ”Süre çok uzundu, komedide uzun süre olmuyor, seyirci de sıkılıyor. Dijitalde ekonomik yapı farklı biliyorsunuz, ona uyum sağlanacak. Bizim de süremiz ona göre kısalacak, orta yolu bulmaya çalışıyorlar. Biz de ilk defa yapacağız bakalım dijitali" dedi.

Sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlandığını dile getiren oyuncu, ”Kesin olmadan bir şey söylemek istemiyorum, 10 güne belli olur. Oyuncuların hepsi tanıdık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Komedi dışında polisiye bir işte oynamak istediğini belirten Apak, ”Zamanındaki ‘Behzat Ç.’ tarzı. Neşeli tarafı olan, aksiyonu olan, draması olan bir iş istiyorum" dedi.

Babalığın çok iyi gittiğini söyleyen Apak, ”İnsan eve dönünce evladını gördüğü zaman, 'tamam' diyor" ifadelerini kullandı. (Milliyet)