Gazete Vatan Logo

‘Devre mülklerimizi şantiyeye çevirdiler’

Club Flipper’in sahibi Ahmet Bayer ve beş şirket yöneticisi hakkında Bodrum Yalıkavak’taki Clup Flipper tatil köyü üyelerini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu

‘Devre mülklerimizi şantiyeye çevirdiler’

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusu dilekçesine göre, Clup Flipper’dan 100 yıllığına devre mülk kiralayan 66 üye kendilerine haber verilmeden tatil köyünde değişim başlattığını iddia ettiler. Bloklar arasındaki basket ve voleybol sahalarının üyelerin kullanımından çıkarıldığını, kulübün otel olan kısmının satılarak devre tatil haklarının gasp edildiğini söyleyen şikayetçiler dolandırıldıklarını öne sürdüler. Yine üyelere haber verilmeden 8 bloğun yıkıldığı dilekçede belirtilirken, anfi tiyatronun kullanılmaz hale geldiği, konutlara ait otoparkların kaldırıldığı, beyaz bayraklı plaja tatil köyü üyelerinin girişinin engellendiğini anlattılar.

Organizasyonu yapıyordu

Tatil köyünden hizmet alamayan üyeler de haklarının gasp edildiğinin tespiti için Bodrum 2. Sulh Mahkemesi’ne dava açtılar. Suç duyurusu dilekçesinde, “Şüphelilerden Ahmet Bayer, her ne kadar şirket hissedarı olmasa da tüm organizasyonlar bu kişi tarafından koordine edilmektedir. Bayer’in amacı, 100 yıllık kira bedeli aldığı üyeleri dolandırarak kendisine çıkar sağlamaktır” denildi. Öte yandan 22 yıldır aidat borçlarını ödemediği iddia edilen Ahmet Derya Bayer’e icra takibi başlatıldı.

Haberin Devamı

CİNAYETTEN YARGILANIYOR

İşadamı Ahmet Bayer 2010 yılında Bodrum’daki villasında ölü bulunan mankenler kraliçesi Aslı Baş’ın ölümü ile ilgili Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde süren davada, oğulları Volkan ve Hakan Sadi Bayer’le birlikte “Kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapiscezası istemiyle yargılanıyor.