Gazete Vatan Logo

'Denizde beni bir şey ısırdı' dedi, kurtarılamadı...

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, denizde kendisini bir şeyin ısırdığını söyledikten sonra fenalaşan ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Efe Ergen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ergen'in yarınki karne ve mezuniyet töreni öncesinde yaşamını yitirmesi herkesi yasa boğdu

'Denizde beni bir şey ısırdı' dedi, kurtarılamadı...

Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Mustafa Efe Ergen, dün öğleden sonra arkadaşlarıyla Kuştur Plajı’na giderek, denize girdi. Bir süre sonra Ergen, arkadaşlarına kendisini bir şeyin ısırdığını söyledi. Bunun üzerine arkadaşlarının sudan çıkardığı Ergen, "Başım dönüyor" diyerek, fenalaşıp, yere yığıldı.

Arkadaşları ve çevredekiler, durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Ergen’e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ergen, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ergen’in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

YARIN MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞAYACAKTI

Yarın, karnesini alıp, mezuniyet sevinci yaşamayı bekleyen Mustafa Efe Ergen’in ani ölümü, okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınlarını yasa boğdu. Annesi ve babası boşanmış olduğu için küçük yaştan itibaren annesiyle yaşadığı öğrenilen Ergen’in cenazesinin, bugün Bağarası Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı