Gazete Vatan Logo
Magazin 'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün'

'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün'

Yeliz Yeşilmen'in, eşi Ali Uğur Akbaş’a yaptığı doğum günü sürprizinin yankıları sürüyor. Yelizmen'den, kendisini hedef alan yorumlar üzerine bir paylaşım daha geldi.

'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün'

Yeliz Yeşilmen, dün 55 yaşına giren eşi Ali Uğur Akbaş’a doğum günü sürprizi yaptı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, eşinin doğum günü için hazırladığı sürpriz kahvaltıyı Ali Uğur Akbaş'a yatakta sundu.

Deniz Akkaya, Yeşilmen’in paylaştığı kahvaltı fotoğrafını instagram hesabına taşıyıp şok bir ifade kullandı. Eski mankenin “Günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi? Kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi?” şeklindeki paylaşımı Yeşilmen’i öfkelendirdi.

“BİZ DOĞAL TÜRK İNSANIYIZ”

Yeşilmen, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafa, "Mutlu yıllar aşkım. Biz doğal Tük insanıyız atletli foto ile dalga geçenler dönsün k……ç…. Gülsün. Kaldı ki yüzlerce destek mesajı aldım. Biz, oynamıyor rol ve numara yapmıyoruz, biz hayatı en doğal haliyle yaşayıp sevenlerimizle paylaşıyoruz. Bununla dalga geçmek Türk halkıyla dalga geçmektir. Çok şükür açıkta bir şeyimiz yok” notunu düştü.