Gazete Vatan Logo

‘Cumhur İttifakı tarihin akışını değiştirecek’

MHP lideri Bahçeli, “Cumhur İttifakı, 2023’ün güçlü Türkiye’sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir” dedi

‘Cumhur İttifakı tarihin akışını değiştirecek’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam’da düzenlenen “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” etkinliğine katıldı. 27 Mayıs 2011’den bu yana anıtta buluşarak şehitleri andıklarını belirten Bahçeli, 4 Ocak 1968’de henüz 22 yaşında iken Ankara’da kaldığı yurdun kantininde silahla vurulan Osmaniyeli Ruhi Kılıçkıran’dan, 20 Şubat 2015’te İzmir Ege Üniversitesi kampüsünde şehit düşen 24 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar verdikleri her bir şehidin acısının hâlâ yüreklerinde olduğunu vurguladı.

‘Taviz vermedik’

“Zamanın ve şartların değişkenliğine kapılarak heyecan ve hedeflerimizden ayrılmadık, ilke ve ülkülerimizden taviz vermedik” diyen Bahçeli, 24 Haziran seçimlerinin, devlet ve milletin bekasına yönelik tehditlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişle bertaraf edileceği tarihi bir dönüm noktası olacağını söyledi. Bahçeli, şöyle devam etti: 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimiyle istediğini elde edemeyenlerin, ülkemizi ekonomik, siyasi ve sosyal ablukaya alma çabaları kırılacak ve art niyetler Allah’ın izniyle sonuçsuz bırakılacaktır. Aziz milletimizin vicdanında doğan Cumhur İttifakı 2023’ün güçlü Türkiye’sini şekillendirecek ve tarihin akışını değiştirecektir. Milliyetçi-Ülkücü Hareket devletimizin ve milletimizin dara düştüğü her dönemde üzerine düşen tarihi vazifeyi yerine getirmekten imtina etmemiştir. Bizim mazimizde vatanı ve milleti geri planda tutan siyasi körlük hiçbir zaman olmamıştır. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyerek şahlanacak, vatanımız üzerinde kirli tezgah ve hedefleri tarihin çöplüğüne gömeceğiz.

Haberin Devamı

Yan yana fotoğraf

MHP tarafından, seçim çalışmaları için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin anlatıldığı ve partinin vaatlerinin yer aldığı broşür bastırıldı. Seçim broşüründe, MHP lideri Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yan yana fotoğrafları bulunuyor. Broşürler bugünden itibaren 81 il teşkilatına gönderilecek. MHP’de, ayrıca milletvekili adayları için “seçim rehberi”, “yurt dışı sayım sandık kurulu genelgesi” ve “yurt içi sandık kurulu görevlileri genelgesi” kitapçıkları ile seçime yönelik eğitim CD’si hazırlatılarak adaylara dağıtıldı.

Haberin Devamı