Gazete Vatan Logo
Magazin 'Çok yetenekli ve çok güzel'

'Çok yetenekli ve çok güzel'

Oyunculuk eğitimi almak için Amerika’ya giden 2002 Miss World Dünya Güzeli Azra Akın, yaklaşık 3 aylık eğitimin ardından İstanbul’a döndü.

'Çok yetenekli ve çok güzel'

Önceki gün Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülenen Azra Akın, dünyaca ünlü eğitmen Ivana Chubbuck'dan eğitim aldığını söyleyerek; “Charles Theron, Brad Pitt” gibi dünyaca ünlü oyunculara oyunculuk dersi eğitimi veren bir hocayla çalışmaktan dolayı son derece mutlu oldum ve oyunculuk üzerine bana çok şey kattı diyebilirim. Bana göre öğrenmenin sonu yoktur, ‘yok oyunculuğu bilmiyordu da o yüzden eğitim almaya gitti' değil konu. Ben de kendimi yenilemek için, geliştirmek için ve daha iyi olmak için bir yatırım yaptım oraya gittim” dedi.

HOCAM BENİ GÜZEL VE YETENEKLİ BULDU

Hocanız oyunculuğunuz için neler söyledi sorusuna ise tebessüm eden Azra Akın; “bunu söylemek çok ayıp olur ama hocam bana çok yetenekli ve çok güzel biri olduğumu söyledi. Burada öğrendiklerimi Türkiye'de mutlaka kullanmamı ve buraya geldiğim zaman da tekrar çalışmaya devam edeceğimizi söyledi” diye konuştu. ‘Yeni projeler var mı?' sorusuna ise Azra Akın; “Yetkin Dikinciler ile birlikte oynadığımız bir filmimiz var, onun çıkmasını bekliyoruz. Dizi olarak da şuan görüşmede olduğum birkaç proje var ama henüz netleşmiş bir proje yok” dedi. Sevgilisi Atakan Koru ile ayrıldıklarına dair çıkan dedikoduların sorulması üzerine güzel oyuncu; “ben özel hayatımla ilgili çok konuşmayı sevmiyorum ama öyle ayrılık gibi bir olay yok. Çıkan haberler tamamen asılsız ve bizim ilişkimiz güzel bir şekilde devam ediyor” dedi. (Sözcü)

Haberin Devamı