Gazete Vatan Logo
Magazin 'Çocuklarımın gönlü ne isterse onu yapıyoruz'

'Çocuklarımın gönlü ne isterse onu yapıyoruz'

'Çocuklarımın gönlü ne isterse onu yapıyoruz'

İzmir'de bir söyleşiye katılan Çağla Şıkel, çocuklarına iyi bir anne olabilmek için elinden geleni yaptığını söyledi.

İzmir'deki alışveriş merkezi MaviBahçe'nin konuğu olan Çağla Şıkel, Shopping Fest etkinlikleri kapsamında 'En Moda Sohbetler' isimli, halka açık bir söyleşi gerçekleştirdi.

İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, eskiden kendisine bir kıyafet alırken heyecanlandığını belirten ünlü manken, "Şimdi çocuklarıma alışveriş yaparken aynı heyecanı yaşıyorum. Oğlak burcu kadını olarak zamanı çok iyi kullanmamla övünüyorum. Hafta içi 5 gün yayın yapıyoruz. Yayından saat 12.00'de çıkıyorum. Bir saat spor yapıyorum. Çocuklarımı okuldan alıyorum. Onların gönlü ne isterse onu yapıyoruz. Çocuklarımla fazla ilgilenen bir anneyim. Onlarla geçirdiğim her vakit çok değerli. Onlara iyi bir anne olabilmek için elimden gelenin fazlasını yapıyorum" dedi.

Söyleşinin ardından ünlü manken ile fotoğraf çektirmek isteyen MaviBahçe ziyaretçileri, adeta birbirleriyle yarıştı. Ziyaretçiler, Şıkel ile fotoğraf için kuyruğa girdi. Ünlü manken, tüm ziyaretçilerle fotoğraf çekilirken, bebeklere ve çocuklara özel ilgi gösterdi.

Haberin Devamı