Gazete Vatan Logo

'Çıplak kızlarla TV'ye çıkıyorsun, utanmıyor musun?'

RİZE Akpınar Spor Kulübü Başkanı ve Ekrem Orhon Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Recep Özgür’ün, spor kulübünde adına kayıtlı internet hattı kullanılarak Adnan Oktar’ın televizyon ekibindekilere hakaret ve taciz içerikli mesaj atıldığı iddia edilerek ifadeye çağrılmasıyla ilgili olay aydınlatıldı. Elektronik posta adresinden yola çıkan polis, mesajı gönderen kişinin kulüp üyesi 19 yaşındaki A.A. olduğunu belirledi.

Merkeze bağlı Akpınar Köyü’nde voleybol, tenis ve halk oyunları branşlarında faaliyet gösteren Akpınar Spor Kulübü’nün internet hattına bağlı bilgisayardan, Adnan Oktar’ın televizyon ekibindeki sunuculara hakaret ve taciz içerikli mesaj gönderildi. Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada polis, mesajların gönderildiği bilgisayarın IP adresinden yola çıkarak, internet hattının Akpınar Spor Kulübü’nde Recep Özgür adına kayıtlı olduğunu belirledi. Rize Cumhuriyet Polis Merkezi ekiplerinin ulaştığı Akpınar Spor Kulübü Başkanı ve Ekrem Orhon Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdür yardımcısı Recep Özgür şikayetle ilgili ifadeye çağrıldı. Polise ifade veren Recep Özgür, atılan mesajla kendisinin ilgisi bulunmadığını söyledi.

’ÇIPLAK KIZLARLA TV’YE ÇIKIYORSUN, UTANMIYOR MUSUN?’

Olayla ilgili araştırmayı sürdüren polis, elektronik posta adresinden yola çıkarak mesajı gönderen kişinin kulüp üyesi 19 yaşındaki A.A. olduğunu belirlendi. A.A.’nın Adnan Oktar’a gönderdiği mesajda, ’Dinden imamdan bahsediyorsun ama mini etekli çıplak kızlarla televizyon programına çıkıyorsun. Utanmıyor musun? Senin Allah’ın var mı?’ gibi hakaret içerikli ifadeler ile televizyon ekibindeki sunucularla ilgili bazı taciz mesajlarının yer aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Polise ifade veren ve mesajları kendisinin göndermediğini öne süren A.A., spor kulübündeki bilgisayarda elektronik postasının açık kaldığını ve birilerinin bu mesajları göndermiş olabileceğini ileri sürdü. A.A., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.