Gazete Vatan Logo
Magazin 'Cinsel ilişkiye girdiler' davasını kazandı!

'Cinsel ilişkiye girdiler' davasını kazandı!

Yönetmen Zafer Ünlü hakkında tazminat davası açan Selen Görgüzel ilk duruşmayı kazanarak zafer bayrağını eline aldı

Selen Görgüzel ve Devrim Saltoğlu 'Mıhlıçay aşıkları filminde "Rol gereği değil gerçekten cinsel ilişkiye girmişler" haberi ile medyaya yansımıştı.

Yönetmen Zafer Ünlü ve Ekibi Selen Görgüzel'in konsantre olamıyoruz demesi üzerine stüdyoyu terkedip ikiliyi başbaşa bıraktığı haber yapılıp haberin kaynağı yönetmen Zafer Ünlü olarak gösterilmişti.

"HUKUK SAVAŞINI KAZANDI"

Meraklı Gazete'de yer alan habere göre, Zafer Ünlü hakkında tazminat davası açan Selen Görgüzel ilk duruşmayı kazanarak zafer bayrağını eline aldı. Görgüzel, 'Mıhlıçay Aşıkları' filmindeki sevişme sahnelerini izni dışında sanal aleme yayan ve 'Çekimde bizi dışarı çıkarıp cinsel ilişkiye girdiler' diyen yönetmeni Zafer Ünlü'ye karşı açtığı hukuk savaşını kazandı.

Şeref ve onuruna hakaret ettiği iddiasıyla Zafer Ünlü hakkında Ümraniye Sulh Ceza Mahkemesi'nde ceza ve 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Görgüzel'in davası geçen hafta sonuçlandı. Ünlü, 'hakaret' suçundan dolayı 1.500 TL cezaya çarptırıldı.

"TAZMİNAT DAVASI NİSAN AYINA ERTELENDİ"

İlk davasını kazanmanın haklı gururunu yaşayan Selen Görgüzel, 'Türk adaletine sonuna kadar güveniyorum. Hak yerini buldu. Benim için önemli olan kesinlikle para değil. Önemli olan Zafer Ünlü'nün üzerime attığı iddialarda haksız bulunması ve davanın lehime sonuçlanmasıdır' dedi.

"MOR ÇATI KADIN DERNEĞİNE BAĞIŞLAYACAK"

Selen Görgüzel yaptığı açıklamada: "Şu an Enis Fosforoğlu tiyatrosu Şıpsevdi oyunumuz sezon sonuna kadar devam ediyor İstanbul'un çeşitli salonlarında oynadığımız oyunumuz seyirci tarafından oldukça beğeniliyor ve salonumuz her oyunda çok iyi gişe yapmakta.

2009 yılında açmış olduğum davalarım süresince pek fazla gündemde olmak istemedim dolayısyla ekranda herhangi bir proje kabul etmedim geçmiş dönemde hakkımda çıkan mahkemelerimle ilgili haberlerin magazinel bir boyut taşımaması gerekiyordu çünkü sektör adına önemli bir atılım önemli bir sorumluluk aldım kimse benim gibi mücadelesi uğruna işsiz kalmayı göze almazdı uğradıkları onca haksızlığa rağmen cesaret edip almıyorlarda zaten.

Sinopta çekilen Zoraki Başkan adlı dizideki yöentmen ve yapımcım Nihat Özcan’a uygunsuz davranışlarından dolayı açmış olduğum dava devam etmekte gene aynı dönem aynı dizide birikte oynadığımız meslektaşım Emel müftüoğlunun basın yoluyla şahsıma yapmış olduğu hakaret sebebiyle açmış olduğum davada lehime sonuçlanmıştır buda konularla ilgili ne kadar haklı bir mücadele içine girdiğimi gösteriyor. Gene aynı dönmde oynadığım Mıhlıçay Aşıkları filminde canlandırdığım rol ile alakalı filmin yönetmeni Zafer Ünlünün rol arkadaşım Devrim Saltoğlu ve şahsımla ilgili filminin reklamnı yapmak amaçlı basın yoluyla hakkımızda atmış olduğu iftirayıda adalet yanına bırakmadı ve geçtiğimiz günlerde davayı kazandım nisan ayına ertelenen 100 bin liralık tazminat davasınıda kazanacağıma inanıyorum kazandığım takdirde bu parayı kadın hakları için kullanacağım" dedi.

"ALBÜM YOLDA"

Görgüzel konuşmasını şöyle sürdürdü: "Meslek hayatımda prensipli disiplinli ve ilkeleri olan bir oyuncu olarak mesleğimle ilgili kendinden oldukça bahsettirecek projelerimin olması gurur verici iyi bir oyuncunun sesini iyi kullanabilmesi gerektiğine inan oyunculardan biri olarak kendime ait 2 bestemi hayata geçirip çok yakın zamanda Deniz Akel tarafından kliplendirilecek olan "AYRILMAYALIM" adlı şarkımıda paylaşacak olmanın heyecanı içindeyim albümüm Nisanın 20'sinde piyasada olacak.

Yeni sezonda başlayacak olan dizi ve çekimlerine yeni başladığımız Taş Mektep adlı sinema filmi ile tekrar ekrana dönüş yapıyorum... Ve yine önümüzdeki sezona gene Enis ve Seren Fosforoğluyla ortak tiyatro oyunumuzun hazırlıklarına başladık yani oldukça yoğun ve verimli bir sezon beni bekliyor."

Haberin Devamı