Gazete Vatan Logo
Magazin 'Cicişler' serbest bırakıldı

'Cicişler' serbest bırakıldı

‘Cicişler’ diye tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler Narkotik Şube’nin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Ciciş kardeşler emniyetteki işlemlerinin ardından kan ve doku örneği vermek için, gözaltına alınmalarından 2 saat sonra hastaneye sevk edildi. İşlemlerinin ardından Ersoy kardeşler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'Cicişler' serbest bırakıldı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kamuoyunda, 'Cicişler' olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşleri Etiler'de gözaltına aldı.
Esra Ersoy'a 'uyuşturucuya özendirmek', Ceyda Ersoy'a ise 'uyuşturucu kullanmak' suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.
Emniyet'te sorguya alınan kardeşlerden 25 yaşındaki Ceyda Ersoy'un, kokain kullandığı görüntülerini sosyal medyada yayınlamasının ardından, ikilinin takibe alındığı öğrenildi.
YAKALATAN FOTOĞRAF
'Ciciş'leri yakalatan fotoğrafın bir süre önce Esra Ersoy tarafından sosyal medyada yayınlanan ve Ceyda Ersoy'un uyuşturucu kullanırken yer aldığı fotoğraf olduğu öğrenildi.
Esra Ersoy tarafından yayınlanan ve altında, "Taşcı Ceyda" yazan fotoğraf, 8 beğeni aldıktan kısa süre silinmiş, fakat paylaşımın ekran görüntüsünü alan bir vatandaşın ihbarıyla polis harekete geçmişti.
HESABI BİR SÜRE ÖNCE ÇALINMIŞ
Hastanede kan, tükürük ve doku örneği alınan Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy'un ifadesinde fotoğraftaki şahısın kendisi olduğunu, ama uzun zamandır uyuşturucu kullanmadığını ifade etti. Fotoğrafı Instagram hesabında yayınlanan Esra Ersoy'un ise fotoyu kimin yayınlandığını bilmediğini, hesabının bir süre önce çalındığını, yayınlama işleminin o süreçte olmuş olabileceğini, kendisinin çalınan hesabını bir süre önce bilişim uzmanı yardımıyla geri aldığını ifade etti.
Kontrolden geçirilip kan, tükürük ve doku örnekleri alınan abla-kardeş Cicişler, işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı