Gazete Vatan Logo

'Çember' kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu!

Star TV'nin başarılı projesine önemli bir isim dahil oldu.

'Çember' kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu!

Türk televizyon sektörüne yeni bir soluk getiren polisiye TV filmleri serisi Çember'in kadrosuna Sermet Yeşil dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon her filmi ilgiyle izlenen Çember, ikinci sezonda da maceralarına kaldığı yerden yeni isimlerle devam ediyor. Pelin Akil, Barış Bağcı ve Anıl Altan’ın başrollerini paylaştığı Çember’in başrol kadrosuna 'Şinasi Bülbül' karakteriyle Sermet Yeşil dahil oldu.

Bugüne kadar Kosmos, Gişe Memuru, Eksik gibi sinema filmleri ile adından söz ettiren Yeşil, bu kez farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Yapımcılığını ANS’nin üstlendiği, Çember’in dördüncü filmi 'Kurtar Beni'de ilk defa izleyici karşısına çıkacak olan Sermet Yeşil, Şinasi Bülbül nam-ı diğer ‘En gerekli Yılan’ karakterine hayat verecek.

Barış Başkomiser’in akademiden dönem arkadaşı olsada ikili aynı zamanda birbirlerinin en büyük rakibidir. Sinsiliği, kıvraklığı ve histerikli ruh haline uygun bir lakaba sahip olan Şinasi, emniyetin göz bebeğiyken beş yıl önce bir görev sırasında iki kadının ölümüne sebep olması, polislikten ayrılmak zorunda kalmasına yol açar. Bu olay sonucu hayatı darmaduman olan Şinasi, nefes alma sebebinin elinden alındığını hissederek bir kulübede bekçilik yapmaya başlar. Ancak bu gizemli başkomiserin, bekçilik günleri çok uzun sürmeyecektir. Bir dava sebebiyle ekibe dâhil olan, Şinasi Başkomiser’in gelişi başta Volkan olmak üzere tüm ekipte büyük bir heyecan yaratacaktır. Herkesten gizlediği çok önemli bir sırrı olan ve polisliği zor ama bir o kadar da maceralı geçen Şinasi, ekran başındakileri gizemli bir serüvenin içine çekecek.

Haberin Devamı

Sermet Yeşil’in kadroya dâhil olduğu ‘Kurtar Beni’, 18 Ekim Çarşamba saat 20:00’de Star TV ekranlarına gelecek. (Medyatava)