Gazete Vatan Logo

‘Çek bi duman’ Bir rapçi daha tutuklandı

Rapçi Ezhel’den sonra bu kez ‘Khontkar’ adıyla bilinen Onur Dinç ve ‘Young Bego’ ismini kullanan U.B. gözaltına alındı. Khontkar tutuklandı

‘Çek bi duman’ Bir rapçi daha tutuklandı

İzmir’de yaşayan rap müzik şarkıcıları Onur Dinç (Khontkar) ve U.B.’nin (Young) adreslerine, şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirici sözlere ve görüntülere yer verdikleri gerekçesiyle operasyon düzenledi. Onur Dinç ile beraber, evde bulunan arkadaşları M.D. ve A.Ö. de gözaltına alındı. Polis, diğer rapçi U.B. ve onunla aynı evde bulunan B.Ç.’yi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden, ‘Young Bego’ adıyla bilinen U.B. ile birlikte B.Ç., M.D. ve A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ‘Khontkar’ adını kullanan Onur Dinç ise ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme ve bu nitelikle yayın yapma’, ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alma ve bulundurma’ suçlarından tutuklandı.

Evinde uyuşturucu bulundu

‘Khontkar’ adıyla bilinen Onur Dinç’in Konak’taki evinde yapılan aramalarda, içime ve satışa hazır hale getirilmiş alüminyum jelatin içerisinde 10 küçük paket esrar, 1 uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, 2 uyuşturucu madde öğütücü ele geçirildi.

Haberin Devamı

‘Harmanım içmedim’

Khontkar’ın tutuklanmasına neden olan şarkı sözlerinden biri şöyle:

Çek bi’ duman bana dön bunu

Her tadan aklını kaybedecek (ey)

Harmanım içmedim 10 gündür

Bu durum beni mahvedecek (ey)

Senin her türün ayrı bi zevk

**

Kime ne? Kime ne? Kime ne?

Kafam t*şak gibi yine! Kime ne?

İçiyom her gün oğlum tabii ki

Sana ne? Sana ne? Sana ne?