Gazete Vatan Logo

'Caz Pazarı'nı kaçırmayın

11. Uluslararası Caz Festivali'nin son etkinliği Caz Pazarı... Yarın 12.00'den gece 21 .OO'e kadar sürecek eğlencede cazın usta isimleri sahne alacak

11. Uluslararası Caz Festivali yarın Caz Pazarı'yla sona eriyor. Ayazağa'daki İstanbul Kültür ve Kongre Merkezi'nin yer aldığı ormanlıkta 12.00'de başlayacak etkinlikte konserlerin yanısıra yiyecek-içecek servisleri, hediyelik eşya standları, dans ve müzik atölyeleri de olacak. Caz Pazarı'nda sahne alacak sanatçılar ise şöyle:

Orchestra Baobab
Senegalli Orchestra Baobab, afro cuban öğelerini kullanarak oluşturduğu tarzıyla dünyada ses getirdi. Şu anda Fransa'da yaşayan grup 20'den fazla albüme imza attı.

Radio Mundial
Afrika kökenli grup, Orta Amerika ve Latin müziğini kaynaştırıp funk, soul, reggae ve rock gibi farklı tarzlardaki parçalarıyla tanınıyor.

Funk Off
Tümü İtalyan olan grup üyeleri, yaptıkları danslarla, çaldıkları eğlenceli müzikle festival boyunca İstanbul'un farklı noktalarında sokak konserleri vermişti. Hiperaktif ve pozitif bu 15 İtalyan kaçırılmamalı.

Radio Oxi-gen DJ'leri
Caz Pazarı'nda sponsor olan Radio Oxi-gen de bir sahne kuracak. DJ Close-up ve DJ Yakuza'nın seçeceği parçalarla 17.30'dan itibaren farklı bir eğlenceye başlayabilirsiniz.

...Ve danslar
Ayhan Sicimoğlu Caz Pazarı'nda kuracağı atölyesiyle ritm ve salsa dans eğitimi verecek. Sicimoğlu'na Mundo Latino grubu eşlik edecek. Flamenko Dans Atölyeleri'nde ise Asime Can Özözer'in yönetiminde flamenko dansının adımları ve tarihi hakkında bilgiler verilecek.

Biletler:
Caz Pazarı'na giriş 25 milyon lira. Festival biletleri biletix (0216) 556 98 00, Alo Garanti 444 O 333 ve Açıkhava gişelerinde (0212) 296 36 10

Haberin Devamı