Gazete Vatan Logo

´Çal yeğen´ dedi santral kilitlendi

Ezel´in son bölümüne Ramiz Dayı´nın şarkı istemesi damga vurdu!

´Çal yeğen´ dedi santral kilitlendi

Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi 'Ezel'in önceki akşam yayınlanan bölümüne Ramiz Dayı'nın Turkuvaz Radyo'dan istek yaptığı 'Bir İhtimal Daha Var' adlı şarkı, damgasını vurdu.

Dizide, Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakteri Turkuvaz Radyo'yu arayarak, "Bir şarkı istiyorum kardeş, son bir şarkı! 'Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin', son defa çal benim için" dedikten sonra Radyo Turkuvaz'ın (90.2) telefonları kitlendi. Aynı zamanda internet ortamındaki sosyal forum sayfalarında paylaşılan şarkı, binlerce kez tıklandı.



Dizi ile aynı anda Radyo Turkuvaz Genel Yayın Yönetmeni Afrikalı Ali; "Dizi ile aynı anda biz de şarkıyı çaldık. Dizi bittikten sonra radyoya telefonlar, e-mailler ve SMS'ler yağdı. Ramiz Dayı'nın Turkuvaz Radyo dinlemesi dinleyicilerimizi çok mutlu etti.

Top 20 listemizin 1 numaralı şarkısı, Ramiz Dayı'nın istediği 'Bir İhtimal Daha Var' oldu." Dizide, şarkı Selma Hünel adlı bir karakter tarafından seslendiriliyor. Daha önceki bölümlerde Ramiz Dayı yine Selma Hünel'den 'Kara Sevda' adlı şarkıyı eşinden istemiş ve plaktan dinlemişti. Selma Hünel, 'Ezel' için yaratılmış bir karakter.

Bu bölümde istek yapılan şarkı, aslında Suna Ulukaya tarafından seslendirildi.

Haberin Devamı