Gazete Vatan Logo
Magazin 'Buraya tek başıma gelmedim'

'Buraya tek başıma gelmedim'

Karnı burnunda sahneye çıkan Funda Arar hayranlarını şaşırttı

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen 4’üncü Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında halk konseri veren altı aylık hamile Türk pop müziği sanatçısı Funda Arar, söylediği şarkılar ve yaptığı danslarla izleyenleri hayran bıraktı. Arar, "Buraya tek başıma gelmedim. Benim içimde bir kalp daha var. Ben şarkı söylüyorum o çocuk burada parendeler atıyor" dedi.

Konacık beldesinde düzenlenen 4’üncü Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan Türk pop müziğinin usta ismi Funda Arar’ı Konacık Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Tosun, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP’li Mumcular belediye Başkanı Birol Aydın, Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve vatandaşlar izledi.

TEMEL DEVRAN DEFİLESİ BÜYÜLEDİ

Aşırı izdiham nedeniyle pek çok kişinin geri dönmek zorunda kaldığı konser öncesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Temel Devran Kursu’na katılan 27 kadın, diktikleri yöresel kıyafetleri defile ile sundu, büyük alkış aldı.

KARNI BURNUNDA YERİNDE DURAMADI

Ücretsiz halk konserine altı aylık hamile olarak çıkan Funda Arar ise sahnede söylediği şarkıların yanı sıra danslarıyla izleyenleri hayran bıraktı. "Arap Saçı, Islak Islak, Kara Sevda ve Gelin" şarkılarını izleyenler birlikte söyleyen Funda Arar, "Buraya tek başıma gelmedim. Benim içimde bir kalp daha var. Ben şarkı söylüyorum o çocuk burada parendeler atıyor" diyerek espriler yaptı, sanatçının mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Yaklaşık iki saat süren konserinde Türkçe pop, rock ve türkülerin yanı sıra bir süre önce vefat eden Müslüm Gürses ve Neşat Ertaş gibi ünlü ustaların eserlerine de yer veren Funda Arar’a konser sonunda minik izciler sahneye çıkıp çiçek verdi. Arar, konserini minik izcilerle ve binlerce kişiyle Onuncu Yıl Marşı’nı söyleyerek bitirdi.

Haberin Devamı