Gazete Vatan Logo

'Bunların derdi benim bıyıklarım'

CHP'li Kılıçdaroğlu Sögüt ilçe binasının açılışını yaptı

CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Söğüt ilçe binasının açılış törenine katıldı, Yörük poşusu taktı. Bir köy düğününe katılan Kılıçdaroğlu müzik eşliğinde oynadı.

Bilecik'in Söğüt İlçesi'nde CHP ilçe binasının açılış törenine CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM İdare Amiri ve CHP Milletvekili Ahmet Küçük, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ile çok sayıda kişi katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu törende yaptığı konuşmada, "Şimdi bir açılım dediler. Açılımdır gidiyor. Allah aşkına söyler misiniz. Biz Cumhurbaşkanını bile 50 bin kişi ile karşılamadık. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin hangi gücü var, söyler misiniz? Hangi bilgi birikimi var söyler misiniz? Ceplerini doldurmaktan başka ne yapıyor bunlar. Size gelip oy istediler. Biz müslümanız dediler. Dini siyasete alet ettiler" dedi.


Söğüt İlçesi'ndeki Ertuğrul Gazi Türbesi'ni de ziyaret eden CHP Grup Başkan Vekili Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler burada bulunan çadırda bir süre dinlendi. Kılıçdaroğlu'na partililer Yörük poşusu taktı. Kılıçdaroğlu kucağına aldığı 2 çocuğu sevdi. Kemal Kılıçdaroğlu, bıyıkları ile oynamak isteyen çocuklar için "Bunların derdi benim bıyıklarım" dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler ilçeden ayrıldıktan sonra Bilecik'in Merkez'e bağlı Yeniköy Köyü'nde bir düğüne katıldı. Kılıçdaroğlu köy düğününde müzik eşliğinde oynadı.

Haberin Devamı