Gazete Vatan Logo

‘Bucalemun’ gibi değişiyorlar

İşte hayatımızı renklendiren o kapaklar...

Bucalemun.com.tr’nin kişiye özel ‘cover’ları ile akıllı cep telefonlarından oyun konsollarına hayatımızın önemli parçaları haline gelen cihazlar kaplanıp renkleniyor.

BUCALEMUN, Türk tüketicilerini dünyadaki son akım olan ‘cover’ ile tanıştırıyor. Kişiye özel ‘cover’ ile akıllı telefonlardan oyun konsollarına hayatımızın önemli parçaları haline gelen elektronik cihazlar kaplanıp renkleniyor. 100’den fazla marka ve model için binlerce özel tasarım alternatifi bulunan bucalemun.com.tr’de kendi gönderdiğiniz tasarım ve fotoğraflar ile de coverlar hazırlanıp adresinize gönderilebiliyor.

Bucalemun; Apple, Samsung, Nokia, Sony gibi dünya devi markaların telefon ve tabletleri başta olmak üzere tüm laptoplar, Playstation, Nintendo ve X-Box oyun konsolları, MP3 playerlar, Apple TV ve kulaklıklara kadar yüzlerce ürüne özel tasarımlar hazırladı.

Leke kalmıyor

Milimetrik ölçülerle hazırlanan birebir şablonlar ile en orjinal görüntüyü yakalayan ve kolay uygulanıp baloncuk yapmayan Bucalemun’lar, o günkü ruh halinizi yansıtabileceğiniz alternatifler sunuyor. Leke bırakmadan kolayca sökülebilen modeller dikkatli saklandığı sürece esnek yapısı sayesinde yırtılmadan defalarca kullanılabiliyor.

Bucalemun yetkilileri, “Günümüzün tüketim alışkanlıklarını değiştiren ve size ait olan herşeyi size özel hale getiren Bucalemun ile rengarenk ve ilgi çekeceğiniz günlere hazır olun. Çünkü çok yakında istediğiniz bir fotoğrafı veya tasarımı kupadan tişörte hatta çantaya kadar istediğiniz herşeye bastırabilecek, aklınıza gelecek tüm elektronik, beyaz eşya ve dekoratif aksesularları hayalinizdeki cover ile kaplayabileceksiniz” bilgisini verdi.

Evde baskıyı 3 kat hesaplı yaptırıyor

CANON evlerinde sık yazıcı kullananların baskı maliyetlerini önemli ölçüde düşürecek yeni ürününü tanıttı.

FINE kartuş sistemine sahip ‘Extra Baskı Özellikli’ PIXMA yazıcı ile kullanıcılar, 3 kat hesaplı baskı elde edebilecek.

Ekonomik ürün

PIXMA E514’ün mürekkep sistemi tek bir siyah kartuştan800 adede kadar A4 veya tek renkli kartuştan 400 adet A4 belge alınmasını sağlıyor. Kartuş değiştirme sıklığını azaltmayı garantileyen yazıcı; siyah beyaz baskıda 8.6 ipm, renklide ise 5.0 ipm’ye varan belge yazdırma hızına sahip. 10x15cm çerçevesiz fotoğrafta 44 saniye gibi kısa bir sürede belge yazdırabilen yazıcı, hibrit mürekkep sistemi özelliğine sahip. Canon Eurasia B2C Pazarlama Müdürü Saygın Süzen, ürünle ilgili şu bilgileri verdi: “En kaliteli baskıyı, en ekonomik şekilde sunan PIXMA E514, Canon Inc’in Türkiye pazarına verdiği önemi göstermesi anlamında dikkat çekici. Zira bu model, Canon Eurasia’nın öncülüğünde EMEA bölgesinde yalnızca Türkiye, Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan pazarlarında lanse edildi. Yüksek baskı alma ihtiyacı olan, kaliteden ödün vermek istemeyen ve aynı zamanda ekonomik olmak isteyenler bu yazıcı ile kendi sınıfındaki sayfa başı en düşük maliyetile baskı alabilecekler.”


Haberin Devamı