Gazete Vatan Logo

'Bu sefer annem başladı'

Serdar Ortaç, 2012 yazı için hazırladığı albümüyle çok iddialı: "Herkes bu albüme hazır olsun!"

Geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs Kaya Artemis Hotel'de sahneye çıkan Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir konser ziyafeti yaşattı. Ortaç, 3.5 saat kaldığı sahnede, kendisiyle ilgili ilginç açıklamalar da yaptı. İşte Ortaç'ın o açıklamaları:

Yeni albümüm yakında çıkacak. Albümde Çekoslavak sanatçı Tommy'nin üç eseri de olacak. İskender Paydaş, Erdem Kınay, Tolga Kılıç gibi müzisyenlerle beraber yaza damgasını vuracak muhteşem bir albüm hazırladık. Herkes bu albüme hazır olsun!

EVLİLİĞİ BECEREMİYORUZ

Annem bana zorla kumarı bıraktırdı. Artık kumara el bile sürmüyorum. Annem kumarı bana bıraktırdı ama durumu benden daha beter hale geldi. Düşünün sabaha kadar kumar oynadı; şimdi benim konserimi izleyecek mecali yok. Şu an odada uyuyor kendisi. Hayatında ilk kez benim konserimi kaçırdı.
Annemin hayatta en çok istediği şeylerden biri evlenmem. Ama bizim camiada evlenmek çok zor, bizler evliliği beceremiyoruz. Ayrılıklar oluyor ya da çalkantılı evlilikler yaşanıyor. Bu yüzden evlenmekten çok korkuyorum. Hayatta en çok istediğim şeylerden biri çocuk sahibi olmak. Yaşım da geldi. Çok istiyorum, inşallah nasip olur.

YEŞİL GÖZLÜLERDEN KORKUN!

Serdar Ortaç, annesinin yeşil gözlülerden uzak durması konusunda kendisini tembihlediğini söyledi: "Ne varsa yeşil gözlülerde var. Yeşil gözlülerden korkacaksınız arkadaşlar. Asla yeşil gözlü birine gönlünüzü kaptırmayacaksınız. Benden söylemesi!"

Haberin Devamı