Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bu saatten sonra kabul etmiyorum'

'Bu saatten sonra kabul etmiyorum'

Şarkıcı Berkay, geçtiğimiz hafta verdiği röportajda, sahte tıklama olayına değinmiş ve meslektaşlarına şeffaflık çağrısında bulunmuştu. Ünlü popçu, "kendisinin de sahte tık aldığı" iddiasına sert tepki gösterdi.

'Bu saatten sonra kabul etmiyorum'

Gana, Jamaika ve Sri Lanka üzerinden şarkısına sahte tık satın aldığı iddia edilen Berkay, Sözcü'ye konuştu.

Hakkının yendiğini dile getiren Berkay, elinde bulunan bütün analytics raporlarını açıklayacağını belirtti. Ünlü şarkıcı, "Uzun süredir sahtekarlık yoluyla şarkılarının dinlenme sayısını arttıran şarkıcıların kuyruğuna bastığını söylemiştim. Bu röportajı verdikten sonra bu haber yapıldı. Yapıldı demek yanlış olur, bu haber yaptırıldı. Algı yanılması yaparak olayı benim üstüme yıkmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı.

"BU OLAY AYDINLANANA KADAR PEŞİNDEYİM"

Vicdanen rahat olduğunui veremeyeceği hiç bir hesabın olmadığını vurgulayan Berkay, "Bu haberi kim yaptıysa veya yaptırdıysa, kim bana iftira atıyorsa bu olay aydınlanana kadar onların peşindeyim" dedi.

"BU SAATTEN SONRA ÖZÜR KABUL ETMİYORUM"

Söz konusu haberi yapanlara tepki gösteren şarkıcı, "Adımı kullanarak yaptıkları bu haber için hukuksal yollara başvurdum. Bu haberi okuduktan sonra uyumadan avukatlarımla birlikte araştırma yaptım, araştırmalarımız devam ediyor. Bu saatten sonra özür dileyip tekzip yayınlasalar bile bu davadan vazgeçmeyeceğim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı