Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bu ne kızım antrikot mu kesiyorsun?'

'Bu ne kızım antrikot mu kesiyorsun?'

Ünlü mankenler Elif Ece Uzun ve Fatoş Kabasakal katıldıkları bir etkinlikte eğlenceli anların yaşanmasına neden oldular.

'Bu ne kızım antrikot mu kesiyorsun?'

Ünlü mankenler Elif Ece Uzun ve Fatoş Kabasakal, geçtiğimiz gün Kayseri Byz Outlet’teydiler. Farkındalık Stüdyosunun gerçekleştirdiği etkinlik öncesi pastırma ve sucuk tezgahının arkasına geçen güzeller, eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.

Çok ince kesilmesi gereken pastırmayı eline gelmesin diye korkudan 1 cm’lik kesen Elif Ece Uzun’a, “Bu ne kızım? Antrikot mu kesiyorsun?” diyen Fatoş Kabasakal, tezgahın başına kendisi geçti çok ince olmasa da Uzun’dan daha iyi performans sergiledi. İkili, daha sonra mangala geçerek halka sucuk dağıttı.

Burada basın mensuplarıyla sohbet eden ikiliden ilginç açıklamalar geldi. Elif Ece Uzun, "Ben 3 buçuk yıldır vejetaryenim. Bunları yapmam bile mucize. Gerçekten güzel kokuyor ama hayatımın sonuna kadar et yemeyeceğim ve inşallah çocuklarıma da yedirmeyeceğim” şeklinde konuştu. Fatoş Kabasakal ise "Et yenmez mi yaa? Bak şöyle yiyeceksin" diyerek basın mensuplarını elleriyle besledi.

Yemek yedikleri esnada İnstagram’dan canlı yayın yapan Kabasakal’ın hesabından Elif Ece Uzun’a evlilik teklifi yapıldı. Bunu soran basın mensuplarına Elif Ece Uzun, "Ben artık full Fatoş’la gezeceğim. Kızın yanında kısmetim açıldı. İzdivacımı Fatoş sayesinde gerçekleştireceğim. Ne Seda Sayan ne Esra Erol ne de Zuhal Topal, bu konuda tek gerçek Fatoş Kabasal” diyerek kahkahaya boğuldu. Fatoş Kabasakal ise “Bu çok ciddi bir kurumdur, şaka bir yana inşallah ikimiz de evlenmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra Çarkıfelek’i çeviren güzel mankenler, çekilişe katılanlara çeşitli hediyeler dağıttı.