Gazete Vatan Logo

'Bu ne cesaret?'

'Bu ne cesaret?'

Başbakan Erdoğan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin temel atma töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında Muhteşem Yüzyıl dizisine ve STV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisine sert tepki gösterdi.


İşte konuşmasından satır başları:

Sözleşmedeki süre 36 ay. 36 ayda buranın bitmesi gerekiyor. İnşallah Başakşehir Şehir Hastanesi 36 aydan daha kısa sürede hizmet vermeye başlar.

Şehir hasteneleri projesi benim hayalimdi. Artık 11 yılı Mart 15'te başbakan olarak dolduruyorum.

Yoksul kardeşim yeri geldi rehin alındı. Hastanede rehin alındı. Hani bunlar halkçıydı? Yeri geldi ölen vatandaşı bile rehin aldılar. Ölü yaa, ölü rehin alınır mı? Bu ülke bunları da gördü. Tedavi, ilaç dertti. Bu halkçıyız diyenelr halkın derdinden anlamadılar. Kendi halinde bıraktılar.

Benim vatandaşım istediği eczaneden istediği ilacı alabiliyor.

BİZ GERÇEK KANUNİ'NİN TORUNLARIYIZ

Bunları neden yaptık. Biz televizyon ekranlarında yayınlanan Kanuni’nin değil gerçek Kanuni’nin torunlarıyız. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet yok, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi diyen Kanuni’nin torunlarıyız. Yani bir sağlıklı nefese, koskoca cihan imparatorluğunu feda edebilecek bir iradeye sahip bir ecdadın torunlarıyız. İşte şimdi burada da bu şehir hastanesini de bu anlayışla kuruyoruz. İnşallah Asya yakasında, Anadolu yakasında da bu hastaneleri kuracağız. Siz bize yürüyün dediniz yürüdük ve beraber yürüdük.

İnşallah Anadolu yakasında da yine benzer bir hastane kuracağız. Sizler varsınız biz varız. Siz bize yürü dediniz yürüdük.

Eğitime ve sağlığa çok ciddi yatırımlar yaptık ve hala yapıyoruz. İnsan olmadan devlet olur mu? Devleti arkaya aldık insanı öne çıakrdık. Kimsenin cesaret edemediği sağlık reformları yaptık.

Sporcumuz bir genç Mısır'da müsabaka sırasında kalp krizi geçirdi vefat etti şimdi gidip jet ambulansımız alacak.Aciz bir ülke konumunda olmayacağız dedik.

Kardeşlerim biz bu arada biliyorsunuz aile hekimliğini kurduk. Herkesin bir doktoru olsun istedik.

Bizden öncekiler bunları niye yapmıştı? Akılları nereye kiralanmıştı?

MENDERES'E YAPILAN BİZE YAPILIYOR

Merhum Menderes'i halkına değer verdiği için o malum çevreler sevmediler.Hiç haz etmediler. Merhum Menderes'e o gün yapılanlar bugün bize yapılıyor.

Türkiye 4A uydusuna kavuştu. yeni bir uydu yapılıyor. O da Nisan ayında uzaya fırlatılacak. 5. uydudan sonra kendi uydumuzu Ankara Kazan'da üreteceğiz.

Ana muhalefet gidiyor Hakkari'ye Türk bayrağı dalgalandırmıyor neden çünkü oradakilerle anlaşma yapmış.

Biz vatanımızın üzerinden asla bir ameliyata izin vermeyeceğiz.

Bakınız 3. Köprü yapılıyor rahatsızlar, Marmaray yapıldı rahatsızlar. Otomobillerin geçeceği bir tüp geçit yapılıyor onu da seneye açacağız. Görseler ona da itiraz ettiler.

Tüm itirazlara rağmen Kanal İstanbul'u da yapacağız.

BAZI ABLALAR KAPINIZI ÇALABİLİR

Bazı ablalar gelip kapınızı çalabilir, onlara şunu söyleyin biz halimizden memnunuz, sizin de kendinize güveniniz varsa parti kurun deyin.

Bunlar, yurtdışındaki paralelden talimat alıp bizim ülkemizin istihbarat teşklitına silah doğrultuyorlar.

Paralel yapının savcısı, benim bilgim iznim olmadan MİT' e müdahale edemezsin. Bu ne cesaret...Bu ihanetin, bu casusluğun hesabını hepsinden soracağız. Bunlara talimat veren elebaşlarından da hesap soracağız.

Biz bu operasyonları çok iyi biliriz. Biz bunlarla mücadele ettik hayatımız boyunca. Muhtar bile olamaz dediler.Hangi amnşeti atarlarsa atsınlar biz bunlara boyun eğmeyeceğiz.

Medya, arkasına paralel yapıyı alarak gündeme oluşturmaya çalışıyorlar. Kabataş görüntüleri yayınlayıp o çirkin görüntülerin üstüne kapatmaya çalışıyorlar. Adli tıp raporuna, darp izlerine itibar etmiyorlar.

Kadına şiddet konusu gündeme gelince aslan kesilirler ama söz konusu bir dindarsa bunların pusulası şaşar böyle.

Son manşeti benim milletim atacak.30 Mart'ta sandıkta benim milletim manşeti atacak.

SES KASETLERİYLE ŞANTAJ YAPIYORLAR

Ses kasetleri sosyal medyada yayınlandı. Ne diyor yargıda şu kadar var orada şu kadar var. Hale bak ya. Bunların hesabı sorulur. Sermayeden de medyadan da bunun hesabı sorulur.

Paralel yapı, sanatçıların, işadamlarının, gazetecilerin kayıtları var şantaj yapıyorlar.Buradan çağrı yapıyorum; bu tehdide boyun eğmeyin.

Eğer bir olursak, beraber olursak bu mücadaleyi beraber yürütürsek kaset siyasetini toprağa gömeriz.

Hoca dedikleriniz abi, abla dedikleriniz hem size hem de kendi ülkelerine karşı apaçık bir ihanetin içindeler. Sizin saf ve temiz duygularınızı istismar etmiş durumdalar.
İşte polislere verilen haince talimatlar.



STV DİZİSİNE SERT TEPKİ

Sevgili peygamberimize yapılan hakaret saygısızlık ortada. Böyle bir şey olabilir mi?Peygamber efendimiz Miraçtan iniyor bir kamyona bindiriliyor ve bunların senaryosundaki divaneler orda koşuyorlar. Her an şecaat arz ederken sirkatini söylüyorlar. Dağıttılar bunlar dağıttılar.

Peygamberimizi rüyada görüyorlarmış peygamber efendimiz de “tweetleri ikiye katlayın” diyormuş.Uzaktan da bir ses geliyormuş evet tweetleri ikiye katlayın diye…

AK Parti bu seçimlerde yüzde kaçla çıkacak bu önemli.













Haberin Devamı