Gazete Vatan Logo

'Bu film birçok insana aykırı gelecektir'

'Aşk Uykusu' filminin basın toplantısı St. Regis Otel’de yapıldı.

'Bu film birçok insana aykırı gelecektir'

Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşı’nın başrollerini paylaştığı 'Aşk Uykusu' filminin basın toplantısı St. Regis Otel’de yapıldı.

Gazeteci yazar Mehmet Coşkundeniz’in gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazdığı 'Aşk Uykusu' romanı, aynı adla beyazperdeye uyarlandı.

Filmde Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı 'Yonca' ile evli olmasına rağmen başka kadınla ilişki yaşayan 'Serkan' karakterine hayat veren Alican Yücesoy, "Film her ne kadar aykırı görünse de her ilişkide olabilecek bir hikayeyi anlatıyor. İzlerken birçok insana aykırı gelecektir. Ancak birçok insan 'Ben de aynı şeyi yaşadım' diyecektir. Zaten sansasyonel oluşu bence bununla alakalı. Bir film için sansasyonel oluşu iyi bir şey. Bu olaylarla ilgili duruşumuzu bana çok sorgulatıyor. Her birimiz erdemli insan olduğumuzu düşünüyoruz. Onun için bazı kurallar belirliyoruz ya da toplum bir takım kurallar belirliyor ve buna uymaya çalışıyoruz. Günün sonunda 'öyle mi davranıyoruz?' sorusunu da bana çok sordurtuyor. O yüzden sosyolojik olarak da iyi bir film” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Sihirli Perde’nin (Nöbetçi Televizyon) üstlendiği 'Aşk Uykusu' filmi 31 Mart’ta sinemalarda olacak. (Cadde)