Gazete Vatan Logo
Magazin 'Boyumun kısa oluşunun azizliğine uğradım'

'Boyumun kısa oluşunun azizliğine uğradım'

Geçtiğimiz sezon bomba gibi bir albümle müzik piyasasına giriş yapan Derya Uluğ, Panora Teras’ta sahne aldı. 'Okyanus' şarkısıyla Başkentlileri selamlayan Uluğ, yazın hit parçalarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

'Boyumun kısa oluşunun azizliğine uğradım'

PanoraPark ve Panora Teras konserleri ile Başkentlilere yaz coşkusu yaşatan Panora AVM, Panora Teras konserlerinin kapanışını Derya Uluğ ile yaptı. Ünlü şarkıcı, "Çok güzel bir eylül akşamında sizlerin karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum. Harika bir gece geçireceğiz” dedi.

Seyircilerin kendisini yukarıdan seyretmesine takılan Uluğ, "İlk defa seyirciler bana yukarıdan bakıyor. Ne kadar aşağıda kaldım. bugün boyumun kısa oluşunun azizliğine uğradım" şeklinde konuştu.

Sıla, Edis, Ayşe Hatun Önal’ın şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı, “Sezen Aksu olmasa ne yapardık?” diyerek sahneden başarılı şarkıcıyı andı. 2009 yılında havan topu ile vurulan Ceylan için kaleme alınan Aksu şarkısını da seslendiren Uluğ, terör olaylarının son bulmasını diledi.

"ANKARALILAR İÇİN BİR DE 'SOĞUK' DERLER"

“Ankara insanı için genellikle soğuk derler” diyen şarkıcı, “Bu söylenen şeye hiç katılmıyorum. En çok Ankara’da verdiğim konserlerden keyif alıyorum” açıklamasında bulundu. Panora AVM’ye teşekkür eden Uluğ, “İyi ki beni sizlerle buluşturdu. Buradan Sinan Aygün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Güven Yüreyi ile düet yaptığı “Sen Maşallah” şarkısı ile coşkuyu arttıran sevilen şarkıcı, 'Canavar' şarkısıyla konserin kapanışını yaptı.