Gazete Vatan Logo

‘Bölücülük nikahı kıyıldı’

MHP lideri Bahçeli, Dolmabahçe’de HDP heyetiyle yapılan ortak açıklamayla vatana ihanet edildiğini söyledi, “AKP artık hem HDP, hem de PKK’dır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam’da düzenlenen il başkanları toplantısının ardından hükümet ile HDP’nin ortak açıklamasıyla ilgili konuştu. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

‘Vatanını satmış...’

“Türkiye’yi vatanını satmış, devletini zayıflatmış, topraklarını terk etmiş, bayrağını indirmiş, milletini bölmeye azmetmiş, ecdadın ruhuna kast etmiş bir sefiller grubu idare etmektedir. Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde AKP-PKK bölücü şebekesi müşterek bir açıklama yapmıştır. AKP ile PKK’nın gayri meşru birlikteliği bölücülük nikahı kıyılmasıyla resmilik kazanmıştır. Dolmabahçe Sarayı yüz yıl önce bile böyle bir kepazeliğe şahit olmamıştır.”

‘PKK ele geçirdi’

“Dolmabahçe’de Türkiye’nin başı öne eğildi, Türk milleti inkar edildi. Dolmabahçe’de bölücü terör fermanını yayımlamıştır. Şu kabusa bakınız ki, PKK iktidara ortak olmuş, hükümeti ele geçirmiştir. PKK’dan kongre toplayıp karar almasını ummak, buna da payanda olmak saflık değilse ihanet ve suç ortaklığıdır. Öcalan’ın 10 maddelik ihanet metni Türkiye’nin mezarını kazmak, üniter milli devletin ve bin yıllık millet varlığının mahvı demektir. AKP artık hem HDP, hem de PKK’dır.”

Haberin Devamı

‘Türkiye gömülür’

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkan olmak için her tavizi vermeye, her diklenme ve meydan okumayı sineye çekmeye hazır. Zira, dün (önceki gün) Suudi Arabistan’a giderken PKK ve HDP’yi ima edip; ‘12 yılda ne istendi de hükümet vermedi’ diyerek suçüstü basılmış, bir de Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir. Bu sözler bir Cumhurbaşkanı için vatana ihanet suçunun sübut bulmasının yanında kabul ve tasdikinden başka bir şey değildir.”

‘Omzu yıldız kümesi olan...’
“Döneminde askerimizin başına çuval geçirilmesini izleyen (Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’ü kastediyor), Erdoğan’ın hocam diyerek hitap ettiği, AKP’nin Özel Paşa’sına eleştirilerimizden alınarak bize laf yetiştirmeye çalışan ve kasaptaki ete soğan doğramayan emekli paşa, acaba sen milletin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz edecek cesareti gösterecek misin? PKK dururken, bölücülük alıp başını yürümüşken, MHP’ye çatan, MHP’yle polemiğe giren, fakat yüzlerce silah arkadaşlarının demir parmaklıkların arkasına koyulmasına çıtını bile çıkaramayan zevat, sorarım sizlere, suskunluğu sürdürecek misiniz? Genelkurmay başkanlarına terörist suçlaması yöneltilirken anında kaybolan, bizim haklı ve isabetli sorularımız karşısında afallayan ve saray talimatlı açıklamalar yapan omzu yıldız kümesi olan özel insanlar, AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz?”

Haberin Devamı