Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Bir dizi’ operasyon!

‘Bir dizi’ operasyon!

Yeni dizisi ‘Serçe Sarayı’ için 4. kez bıçak altına yatan Songül Öden’in eski görüntüsünden eser yok.

‘Bir dizi’ operasyon!

Dün akşam iki yeni dizi ilk kez izleyiciyle buluştu. Biri Hazal Kaya ile Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı “Maral”, diğeri Songül Öden ile Mert Fırat’ın başrolü paylaştığı “Serçe Sarayı.” Tabii ben bu satırları öğle saatlerinde yazdığım için bu yapımların henüz tanıtım görüntülerini izledim. Reyting yarışında ipi hangisi göğüsler henüz bilmiyorum ama Serçe Sarayı’nın tanıtımını izlerken Songül Öden’in görüntüsüne fena halde takıldım. Dizi öncesi 4. kez burnunu düzelttiren oyuncu bununla da yetinmeyip yüzüne küçük dokunuşlar yaptırmış. Biraz da zayıflayınca bambaşka bir Songül Öden oluvermiş. Yıllar önce ‘Gümüş’ dizisiyle Arap ülkelerinde bile geniş hayran kitlesine sahip olan Songül’ün eski halinden eser yok. Sormadan duramıyorum, bir dizi için ‘bir dizi’ operasyona gerçekten gerek var mıydı?

Kavgadan sıkıldık

Survivor All Star’dan ilk elenen isim Duygu Çetinkaya oldu. 2013’te katıldığı Survivor’da SMS oylamalarında üst üste birinci olan atarlı Duygu halktan bu kez beklediği desteği alamadı. Daha Dominik’e adım atar atmaz saldırıya geçmesi izleyenlere bu kez itici geldi. Yarışmacılardan Fulya’ya durup dururken mandalina fırlatması, Seda’nın üzerine yürüyüp tehdit etmesi Acun Ilıcalı’nın da canına tak ettirdi. Ünlü televizyoncu Duygu’nun kavgalarına dayanamayarak ‘Sus Duygu’ diye müdahale etmek zorunda kaldı. Survivor All Star için haftalar süren bir hazırlık yapan Duygu’nun ada macerası da böylelikle ilk elemede bitti. Demek ki seyirci artık kavgadan gürültüden sıkıldı. Zaten bunun ilk sinyallerini Bu Tarz Benim yarışmalarında görmeye başladık. Kızlar arasındaki kavganın şiddeti arttıkça reytingler düşüşe geçti. Umarım yapımcılar izleyicinin mesajını almıştır.

Haberin Devamı

Bazıları şanslı doğar

Seda Sayan Milano’da okuyan oğlu Oğulcan’a mezuniyet hediyesi olarak Cihangir’de 12 milyon dolara bir bina satın aldı. Daha önce de başarılı bir öğrenci olduğu için oğluna 410 bin lira değerinde Ferrari hediye etmişti. Okul parasını denkleştirmek için bir değil iki işte çalışmak zorunda ebeveynler olduğunu düşündükçe, Oğulcan hayata 1-0 değil 1000-0 önde başlıyor desek abartmış olmayız. Yıllarca üst üste vergi rekortmeni olan Seda Sayan kazancını hep gayrimenkule yatırmıştı. 5 yıl önce Etiler’deki Şamdan’ın mülkünü 8 milyon Euro’ya satın alması epey konuşulmuştu. O dönemde mekandan aylık kira bedeli olarak 20 bin dolar alıyordu. Kısacası Seda Sayan bugün işi bıraksa 7 sülalesine yetecek kadar birikimi var.

Haberin Devamı