Gazete Vatan Logo

'Beyaz Atletli' prensini Adana'da buldu!

Seslendirdiği şarkılar, çektiği klipler ve müziğindeki yenilikçi yaklaşımla ilk albümünden bu yana standartların üzerinde işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, bir kez daha müzikseverleri şaşırtacak. Ünlü şarkıcı, 'Beyaz Atletli' parçasına çektiği video kliple yine adından söz ettireceğe benziyor.

'Beyaz Atletli' prensini Adana'da buldu!

Son albümü 'Selam Dengesiz' ile müzik eleştirmenlerinden tam not alan Ayşe Hatun Önal, merakla beklenen ikinci video klibini gün yüzüne çıkarıyor. Önal, 'Olay' şarkısının ardından 'Beyaz Atletli' parçasının 'Esat Bargun Versiyonu'nu kliplendirdi.

'Beyaz Atletli'ye yepyeni bir versiyon yaptıran Önal, şarkının yeni düzenlemesi için Esat Bargun ile çalıştı. Sözü ve müziği Gülşah Tütüncü imzası taşıyan şarkı, Bargun’un dokunuşuyla yepyeni bir ruh kazandı.

Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde ve eski Çukobirlik Fabrikası’nda çekilen klipte 'Sıfır Bir' dizisinin yapım ekibi görev aldı. Kadri Beran Taşkın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu klibin çekimleri iki günde tamamlandı. Cup motorsikletlerin, eski model modifiye araçların kullanıldığı ve uzun bir ön hazırlık süreci gerektiren klibin sanat yönetmenliğini ise Ahmet Semih Uğur üstlendi. Hürriyet Mahallesi’nin el değmemiş sokaklarında çekilen video klipte 5 profesyonel dansçının yanı sıra mahalle sakinleri, motor akrobatları ve deneyimli drift şoförleri de yer aldı.

Haberin Devamı

Kalabalık cast’ıyla dikkati çeken klipte, 'Beyaz atletli prens' rolünde Halil Yuşa Yağcı, Ayşe Hatun Önal’a eşlik etti. Klipte yer alan at arabasını ise şarkının yeni düzenlemesini yapan Esat Bargun kullanıyor. Klipte kimi zaman Hürriyet Mahallesi’nin dilberi, kimi zaman ise drift yarışlarının gözdesi olarak gördüğümüz Ayşe Hatun Önal, aynı zamanda Anıl Can’ın stil danışmanlığında hazırlanan kostümlerle kamera karşısına geçtiği etnik danslarıyla göz dolduracak.

'Beyaz Atletli (Esat Bargun Versiyon)' şarkısı, 11 Ağustos Cuma günü tüm dijital platformlardaki yerini alırken, şarkının videosu da aynı gün Ayşe Hatun Önal’ın YouTube VEVO sayfası ve müzik kanallarında yayınlanacak.