Gazete Vatan Logo

‘Berlin Kaplanı’ görücüye çıktı

Eleştirmenler, “Berlin Kaplanı” için ne dedi?

Ata Demirer’in senaryosunu yazıp, başrolünde oynadığı bu cuma vizyona girecek olan “Berlin Kaplanı” filmi eleştirmenlere gösterildi. Berlin’de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan Ayhan Kaplan’ın (Ata Demirer) hikayesinin anlatıldığı filmle ilgili görüşler şöyle:

Atilla Dorsay: Oyunculukları çok sevdim. Ata Demirer çok farklı bir kompozisyon çizmiş, farklı bir Türkçe de yaratmış. Eyvah Eyvah filminde çizdiği karakterden tümüyle farklı. Genel anlamda filmi sevdim.

Serdar Akbıyık: Filmde eski Yeşilçam komedilerinin havasını sezdim. Bu türü sevenler için kötü bir tercih değil. Ancak Eyvah Eyvah’ın çıtası bu film ile karşılaştırılamaz. Yine de filmi seyredenler eğlenecektir. Zaten Ata Demirer’in ismi bile gişe yapması için yeterli.

Alper Turgut: Yer yer güldüm ama çoğu yerde de gülmedim. Aslında filmde pek bir konu yok. Bildik konuların tekrarı gibi geldi. Eğlendim mi eğlendim ama en çok kötü esprilere güldüm.

Ömür Gedik: Ata Demirer’in karşısında paslaşabileceği Demet Akbağ gibi güçlü bir karakter yaratılmadığı için sadece tek kişi üzerine kurulmuş bir film olmuş. Müthiş ve çok güldüren sahneleri yok. Ama bütün olarak güzel. Eyvah Eyvah kadar komik bir film değil.

Burak Göral: Ata Demirer çok başarılı. Bana Asım Can Gündüz’ü hatırlattı. Aynı enerji, vücut dili ve konuşma tarzı. Onunla çalışılmış gibi. Bu anlamda yarattığı karakteri başarılı buldum.

Haberin Devamı