Gazete Vatan Logo
Magazin 'Beni varoşlarla karıştırmayın'

'Beni varoşlarla karıştırmayın'

Hande Yener, meslektaşına 'varoş' göndermesinde bulunarak, yeni bir polemiğe imza attı.

'Beni varoşlarla karıştırmayın'

Hande Yener ile Demet Akalın arasında bu kez 'varoş' polemiği yaşanacağa benziyor.

Demet Akalın, Okan Kurt'a gelen sunuculuk tekliflerini reddetmiş, eşinin ekranda olmasını istememişti.

HANDE YENER: BEN EŞİMİN KARİYERİNİ ETKİLEMEM

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Nişanlısı Ümit Cem Şenol ile Vip Room adlı mekan çıkışı görüntülenen Hande Yener, sevgilisinin modellik yapmasını istemediğine dair çıkan haberlere, "Beni varoşlarla karıştırmayın. Ben eşimin kariyerini etkilemem" diyerek, Demet Akalın’a göndermede bulundu.

DEMET AKALIN VE HANDE YENER İKİLİSİNİN ARASINDAKİ GÖNDERMELER BİTECEĞE BENZEMİYOR

Her buldukları fırsatta birbirlerine laf göndermesi yapan iki ünlü kim? diye sorsam, şüphesiz Demet Akalın ve Hande Yener cevabı alırım. Her geçen hafta bir polemiğin üzerine başka bir polemik ekleyen ikilide polemikler bitecek gibi durmuyor.

21 Kasım 2016'da Ünlü popçu Demet Akalın Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserinden önce, Hande Yener’in 'En iyi pop star üçlüsü Tarkan, Gülşen ve ben' açıklamasına, 'Hayır en iyi ben, ben, ben!' diyerek gönderme yapmıştı.

Haberin Devamı

GÜLŞEN HANDE YENER VE DEMET AKALIN KAVGASINDA TARAFINI SEÇTİ

Son dönemde Demet Akalın’a verdiği ‘Hayalet’ şarkısıyla Akalın’la dostluk nidaları atan Gülşen, Hande Yener’i takip listesinden çıkardı. Geçen aylarda Hande Yener’in Türk Popunun ilk üç isminde kendisini söylemesini dikkate almayan Gülşen, Yener’i Twitter’dan sildi.