Gazete Vatan Logo

‘Beni kaplanlara yem edeceklerdi’

Film vaadiyle kaçırılan İngiliz mankenin Chloe Ayling olduğu ortaya çıktı. Ayling, “Beni kaplanlara yem etmekle tehdit ettiler” dedi.

‘Beni kaplanlara  yem edeceklerdi’

İtalya’da film vaadiyle kandırılan ve buluştuğu iş adamları tarafından kaçırılan İngiliz mankenin, kimliği ve fotoğrafları ortaya çıktı. Genç kadının 20 yaşındaki Chloe Ayling olduğu İngiliz basınına yansıdı. 11 Temmuz’da Milano’ya getirilen ve daha sonra bayıltılarak kaçırılan İngiliz model, “Köy evinde hayatımın en kötü anlarını geçirdim. Her saniye, her dakika ve her saat hayatımdan endişe ettim” ifadesini kullandı.

‘Araplara satacaklardı’

Açık artırmada satılmakla tehdit edilen Ayling, “Bana 5 yılda 15 milyon Euro para kazandıklarını ve kaçırılan bütün kadınların da Arap ülkelerine satıldığını söylediler. Arapların satın aldıkları kadınlardan sıkıldıklarında kaplanlara yem yaptığını da söyleyerek beni korkuttular” dedi. Ayling’in bir çocuk annesi olduğunu öğrenen ‘Black Death’ adlı çete üyeleri, örgütün ‘anneleri kaçırmayın’ kuralı olduğu gerekçesiyle İngiliz mankeni serbest bırakmıştı. Polonya asıllı İngiliz Lukasz Herba tarafından kaçırılan Ayling, internet üzerinden 350 bin dolara satılmak için pazarlanmıştı.

Haberin Devamı