Gazete Vatan Logo
Magazin "Beni hayata sen bağladın"

"Beni hayata sen bağladın"

Oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün kızı Lavin, 3 yaşına bastı. Kırmızıgül, kızının yeni yaşını Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

"Beni hayata sen bağladın"

Mahsun Kırmızıgül, Instagram paylaşımına şu notu yazdı:

"Yeryüzünde aşka dair söylenmedik söz kaldı mı? Belki kalmadı. Ama ben size bir baba ve kızının aşk hikayesini anlatabilirim. Ama kelimeler bu büyülü aşkı anlatmaya yetmez. Kızım Lavin’in her gözüne baktığımda burnumun direğinin sızladığını, boğazımın düğümlendiğini hissettikçe aramızdaki sevginin ne denli büyük olduğunu daha iyi anladım.

Ben ne böyle bir aşk, ne de böylesine etkili bir sevda yaşamadım. Sevgi, insanın içini ısıtan sıcacık bir duygudur. Aşk ve sevgi insanı hayata bağlar. Yaşamak için nasıl yemek, su, nefes gerekliyse sevgi ve aşk da bir o kadar gereklidir.

Sevgili eşim ve canım kızım iyi ki hayatımda varsınız. Son 3 yılda yaşadığım bir çok olumsuz olayda bir nefese, bir sese sarıldım. Kuvvetsiz düştüğümde; onun bana sarılmasıyla, 'baba' deyişiyle dimdik ayakta kaldım.

Tüm olan bitenin arasında beni hayata bağlayan kızım oldu. Onun yanındayken dünyanın tüm kötülerini, içi pislikle dolu insanlarını, sahtekarlarını, yalancılarını, namertlerini unuttum. Bugün Lavin’im üçüncü yaşına giriyor. Şu an uzaklarda olsam da onu ve eşimi kalbimin en güzel yerinde taşıyorum. Doğum günün kutlu olsun canım Lavin'im."

Haberin Devamı