Gazete Vatan Logo

'Beko yolu' hayata geçiyor

Beko, Almanya Berlin’de düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da 223 ürününü sergiliyor.

'Beko yolu'  hayata geçiyor

Beko, Almanya Berlin’de düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da 223 ürününü sergiliyor. Beko stantında bu yıl herkes için teknoloji, sağlıklı yaşam ve beslenme temaları öne çıktı. Ayrıca Amazon Dash Replenishment ile otomatik deterjan siparişi imkanı sunan bulaşık makinesini tanıttı.

IFA’daki basın toplantısında Beko’nun büyüme stratejisini ve inovasyon vizyonunu küresel trendler ve tüketici iç görüleriyle şekillendirdiğini belirten Arçelik A.Ş. CEO’su Hakan Bulgurlu, “İngiltere ve Polonya’da pazar liderliğini sürdüren Beko, farklı ülkelerde farklı tüketici ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler geliştirerek, büyüme hedefine güçlü adımlarla ilerliyor” dedi.

“Global markamız Beko ile tarihi İpek Yolu boyunca uzanan bir ‘Beko Yolu’ oluşturmayı hedefliyoruz” diyen Bulgurlu, şöyle devam etti: “Gelişmekte olan ülkeleri merceğimize aldık. Hindistan, Pakistan, Tayland ve Endonezya gibi hızlı büyüme kaydeden pazarlarda faaliyetlerimizi yoğunlaştırıyoruz. Hindistan’da Voltas ile kuracağımız fabrikanın 2018 sonunda buzdolabı üretimine başlamasını planlıyoruz. Kuzey Amerika’da büyüme planlarımız sürüyor.”

Haberin Devamı

Parlatıcı ve tuza otomatik istek
BEKO AutoDosing bulaşık makinesi, Avrupa’nın ilk otomatik deterjan dozajlamalı ev tipi bulaşık makinesi olma özelliğini taşıyor. Fast+ fonksiyonu 3 kat daha hızlı temizlik, AquaIntense teknolojisi 5 kat daha yüksek temizlik performansı sağlıyor. Amazon Dash Replenishment Service (DRS) ile otomatik olarak deterjan siparişi imkanı sunuyor. Kullanıcıların makinede kalan deterjan, parlatıcı ve tuzdan haberdar olmalarına olanak tanıyor.