Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bedava programa çıkmam arkadaş'

'Bedava programa çıkmam arkadaş'

Çok özel açıklamalar...

Otomobil ve fotoğraf çekme merakı üzerine Sabah Gazetesi hafta sonu eklerinden Burcu Aldinç'e konuşan Ümit Besen şunları söyledi:

* Geçen gün ayakkabı bakıyordum. Mağazadan içeri Seda Sayan girdi. Bana çocuk daha depodan ayakkabıyı getirmeden, Seda 'Ağabey biz hallettik' dedi çıktı. Parasını ödemiş ayakkabının, çok bonkör kızdır. Kızım 'Baba sizin camiada çay, kahve ısmarlar gibi ayakkabı mı alıyorsunuz!' diye şaşırdı.

* İnternette dönen 450 tane şarkım var. TRT Müzik'e iki dönem program yaptım. TV programları konusunda da seçiciyim. Her programa gitmiyorum, gidersem de 'Bedava gelmem arkadaş' diyorum. Sabahın köründe kime, neden konuk olacağım?

* Programı yapan kişi kendi ararsa kırmayabilirim. Ama konuk koordinatörü arıyor. Senin programında reyting artırıyorsam sen de bana ücretini verirsin. Üstelik serbest meslek makbuzu kesiyorum. O da vergisinden düşsün. Rahmetli Müslüm Gürses de öyle çalışıyordu. Bana 'Sen niye bedavaya çıkıyorsun?' derdi. Herkeste cep telefonum olmuş. Adamın teki gece yarısı arayıp 'Nikah Masası patlatsana' diyor. Kardeşim şarkıyı seviyorsan, söyleyeni de sev. Yarın gel gazinoda dinle ya da CD'den dinle. Bu kadar kolay mı yıldıza ulaşmak!

* Araçların hepsinin ayrı bir görevi var. İnsanların bir tane elbisesi mi var? Büyük jeep'i uzun yolda, karda kışta, bagajına aletleri koyup alıyorum. O kışın çizmesi gibi. Garajda duran Jaguar; insanların kasada duran bir takısı, pırlantası olur ya, önemli yerlere giderken takar, işte onun gibi. Kullanmasam bile var oluşu güzel bir haz veriyor. Benim çok iyi bir yüzüğüm var, takmıyorum, ama kasada durumu. Jeep'i yerinden çıkardığımda yerine koymak için küçük bir aracım var. Eşimin arabasını ben almıyorum. E kızıma da aldım. Birini de Bodrum'a bıraktım, evin önünde duruyor.

Haberin Devamı