Gazete Vatan Logo

'Barış Konferansı' Ereğli'de yapıldı!

Kdz.Ereğli’de Rotary Kulübü’nün organizasyonuyla “Barış” temalı bir konferans düzenlendi.

Kdz.Ereğli Rotary Kulübü’nün organizasyonu ve TED Kdz.Ereğli Koleji’nin ev sahipliğiyle 24 Mart Salı Günü “1. Barış Konferansı” gerçekleştirildi. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Management Centre Türkiye’nin danışmanlarından Mehmet Yıldırım Özel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte Kdz.Ereğli Rotary Külüp Dönem Başkanı Boğaçhan Yıldırım selamlama konuşması yaparak katılımcılara ve ev sahipliği yapan TED Kdz.Ereğli Koleji yöneticilerine teşekkür etti.

TÜLÜCE’DEN ÖĞRENCİLERİNE: “GELECEĞİMİZ OLAN SİZLERDEN UMUTLUYUZ…”

Daha sonra bir konuşma yapan TED Kdz.Ereğli Koleji Lise Müdürü Abdurrahman Tülüce? sözlerine, “bugün barış için burada sizlerle beraberiz” diyerek başladı ve “fakat maalesef barış içinde yaşamayı çok beceremiyoruz. Çevremize baktığımız zaman her taraf kan gölüne dönmüş, savaş içinde yaşıyoruz. Ama biz sizlerden umutluyuz. Geleceğimiz olan sizlerin dünyaya barış getirmek için çalışacağına inanıyoruz. Gelecekte barış dolu günler sizlerle olsun istiyorum. Etkinliği gerçekleştiren Rotary Kulüp yöneticilerine de teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

Haberin Devamı