Gazete Vatan Logo

'Bahtiyar Ölmez'in yayın tarihi belli oldu!

Yetkin Dikinciler'in birbirine tıpatıp benzer iki karakteri canlandırdığı ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisi, 11 Kasım Cumartesi akşamı Atv'de ekrana gelecek.

'Bahtiyar Ölmez'in yayın tarihi belli oldu!

Cem Tabak yönetiminde, Nehir Yapım’ın yapımcılığında; Yetkin Dikinciler, Hande subaşı ile Güven Hokna’nın başrollerini paylaştığı ve izleyicinin merakla beklediği ATV’nin yeni dizisi ‘Bahtiyar Ölmez’, 11 Kasım Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşacak.

“Hiçbir şeyin benzeri kendisi değildir" sözünden yola çıkan dizide deve kuşu çiftliği kurmaya hazırlanan mezarcı Bahtiyar Ölmez’in yanlışlıkla kendisine tıpatıp benzeyen ünlü mafya babası Rıfat Çakar’ın hayatını yaşamak zorunda kalması tirajikomik olaylarla ekrana geliyor. Dizide iki karaktere de usta aktör Yetkin Dikinciler hayat veriyor.

'BAHTİYAR’DAN 'RIFAT OLUR MU?

Senaryonun kendisini çok etkilediğini ifade eden Dikinciler, “Bahtiyar ve Rıfat, görünüş olarak birbirinin neredeyse aynısı, ancak bambaşka karaktere ve hayatlara sahip adamlar. Bahtiyar’ın Rıfat olmak zorunda kaldığında içine düştüğü durumlar, hem güldürecek hem de şaşırtacak” dedi.