Gazete Vatan Logo
Magazin 'Babamı yerde yuvarlanırken gördüm'

'Babamı yerde yuvarlanırken gördüm'

'Babamı yerde yuvarlanırken gördüm'

Emre Saygı’nın Facebook’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Yak’ adlı şarkısı ile adından sıkça söz ettiren Aydın Kurtoğlu oldu.

"BABAMI YERDEN YERE VURUYORLAR"

Babası Cengiz Kurtoğlu’nun torunlarına olan sevgisine değinen Aydın Kurtoğlu, "Biz babamızı yıllarca koltuktan kaldıramadık. Hareket ettiremedik daha doğrusu. Şimdi torunları, babamı böyle yerden yere vuruyorlar. Babamı ilk defa yerde yuvarlanırken gördüm. Beni arıyorlar, ufaklığın adı Poyraz Cengiz. 'Torunumu yanıma getir' diyor. 'Teslim edip gideyim o zaman' diyorum" şeklinde konuştu.

"ÜZERİMDE BİR UĞURSUZLUK VAR"

Genç şarkıcı, "Bende bu aralar bir uğursuzluk var. Neye baksam kırılıyor, bozuluyor yada çatlıyor. Mesela geçtiğimiz gün bir arkadaşımla bir yurt dışı seyahatimizde uçaktan indik ve taksiye bindik. Elektrikli bir araçmış. Dedim ki; ya baksana ne güzel araçmış, keşke bizim orada da olsa elektrikli araçlar, dememe kalmadı. Arabanın bir tanesi bize çarptı ve ortalık bir anda karıştı. Adam dedi ki; ben burada daha önce böyle bir kaza yaşamadım, görmedim. Sonra kendi kendime konuşmayacağım, bakmayacağım artık dedim" dedi.

Haberin Devamı

"HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM"

Doğumdan sonra oğlunu ilk gördüğü anı anlatan Aydın Kurtoğlu, "En son mutluluktan çocuğum doğduğu zaman ağladım. İlk doğduğu zaman, hani küvözde geliyor ya o. Onu gördüğüm zaman hüngür hüngür ağlamıştım. Enteresan bir duygu. Böyle tamamen bütün duyguların boşaldığı. Mutluluktan ağlamak dediğinde; en iyi onun farkına varabileceğiniz, o tadı en güzel duyabileceğiniz an, o an. Daha ötesi yok" ifadelerini kullandı.

"BABAMLA DÜET YAPMAK İSTİYORUM"

Gelecekte babası Cengiz Kurtoğlu ile projeleri olduğunu belirten Aydın Kurtoğlu, "2-3 yıl içinde babamla düet yapmayı istiyorum. Onun haberi yok daha, ikna ederim. Onun hit bir klasiğini, güzel bir şarkısını, modern sanatla ortada buluşacak şekilde. Aydın Kurtoğlu, Cengiz Kurtoğlu tarzlarını ortada buluşturacaklar ve çok güzel bir eser çıkartacaklar ortaya. Özellikle bu sektöre girdiğim dönemde bana 'Bak, bu işi yapıyorsan kendi ayakların üzerinde duracaksın. Benden sakın bir şey isteme. Kesinlikle hiçbir şeye müdahil olmam' demişti. İyi ki de öyle demiş" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı