Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’

‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’

Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, “Babam öldürüldü. Ben de tecavüze uğradım” dedi

‘Babam öldürüldü, ben de tecavüze uğradım!’

Rolling Stone dergisine konuşan 18 yaşındaki Jackson babasının öldürüldüğünü iddia etti. “Babam bir gün öldürülebileceğini söylüyordu” diyen Jackson, “İnsanlara komplo teorisi gibi görünebilir ama birçok insan durumun farkında” dedi. Ölüm hakkında, babasının kişisel doktoru Conrad Murray’i suçlayan Jackson, daha kötü bir plan olduğuna da inandığını ve adalet istediğini açıkladı.

14 yaşında kendisinden yaşlı, tanımadığı birinin tecavüzüne uğradığını açıklayan Jackson, olay sonrası depresyon yaşadığını ve uyuşturucu kullandığını anlattı. Bir dönem babasıyla aynı depresyon ilaçlarını kullandığını açıklayan genç isim, artık bir bağımlılığı kalmadığını da belirtti.

Michael Jackson’ın asli varislerinden olan Paris, modellik yapıyor ve yakın zamanda oyunculuk yapmak istediğini belirtiyor. Vücudunda 9 tanesi babasıyla alakalı olmak üzere 50 dövmeye sahip.

Jackson, 2009 yılında reçeteli ilaçlar nedeniyle öldüğünde kızı 11 yaşındaydı. Pop yıldızının kişisel doktoru, Dr. Conrad Murray ölüm sonrası istemsiz adam öldürme suçundan yargılandı ve dört yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı