Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Baba şarkılar’ geliyor

‘Baba şarkılar’ geliyor

Türkiye’nin en sevilen gruplarından Gece Yolcuları, “Baba Şarkılar” adlı sahne projeleriyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Grup, projenin ilkinde “Müslüm Gürses” şarkıları’nı seslendirecek.

‘Baba şarkılar’ geliyor

2004 yılında kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerindeki “Unut Beni” şarkısıyla haftalarca zirvede yer alan ‘Gece Yolcuları’, çok özel bir projeyle sevenleriyle buluşuyor.

Grup, “Baba Şarkılar” adını taşıyan bu yepyeni projelerinde Müslüm Gürses’in sanat yaşamının bir döneminde seslendirdiği dillerden düşmeyen şarkıları özel bir orkestra ile sahneliyor.

Aylardır hummalı bir çalışma içerisinde olan Gece Yolcuları, projede Müslüm Gürses’in; Ajda Pekkan, Fikret Kızılok, Kenan Doğulu ve Sezen Aksu gibi isimlerin parçalarını yeniden yorumladığı arabesk rock albümü “Sandık” ve büyük ses getiren “Aşk Tesdüfleri Sever” albümleri’nden bazı parçalarla Gürses’in geçmişi’nden çok özel şarkıları içeren özel bir repertuarı seslendirecek.

Vokalde Edis İlhan, gitarlarda Uğur Arslantürkoğlu ve İlkay Dindar, bas gitarda Orkun Gezer ve davulda Deniz Kaymaraz’dan oluşan Gece Yolcuları’na “Baba Şarkılar”da yaylı ve ritim grubu da eşlik edecek. “Baba Şarkılar” ilk kez 24 Ocak’ta Babylon sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı