Gazete Vatan Logo
Magazin "Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası

"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası

Vatan Şaşmaz'ın otel odasında öldürülmesinden sonra eşinin hamile olduğu iddia edildi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz bir röportajında artık baba olmayı çok istediğini söylemişti. Arkadaşı Melike Öcalan'da Vatan Şaşmaz'ın eşinin hamile olduğunu söyledi.

"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası

Vatan Şaşmaz "Bu işler nasip kısmet arkadaşlar. Artık inşallah bu seneye baba olmayı ben de çok istiyorum. Bakalım hayırlısı, ama çalışmalarımız devam ediyor" açıklamasıyla magazin muhabirlerini güldürmüştü.

Şaşmaz'ın meslektaşı ve arkadaşı Melike Öcalan katıldığı canlı yayında, Vatan Şaşmaz'ın eşinin hamile olduğunu belirterek, "Vatan evci biri, eşi de bebek bekliyor." dedi.

Vatan Şaşmaz’ın basın danışmanı Hakan Altut cinayetten sonra şunları söyledi.

“Dehşet içindeyiz. Sevgili iddiası için bir şey söyleyemiyorum. Uzun süredir birlikte çalışıyoruz. Biliyorsunu Vatan Ağabey evliydi. Kimseye de bir düşmanlığı yoktu. Neşeli bir insandı” dedi.

Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı ile 13 Eylül 2015 yılında evlenmişti. Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunu olan Yasemin Adalı, konut ve ofis iç mimari tasarımları yapıyor.

İLK EŞİ İLE 2,5 YIL EVLİ KALDI

14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere’de konsoloslukta Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi’nde 10 Ocak 2014 tarihinde anlaşmalı boşanma kararıyla 2,5 yıl süren evliliğinden tek celsede boşanmıştı.

Haberin Devamı

İşte Vatan Şaşmaz’ın 29 Eylül 2015’te yaptığı açıklamalarından satır başları;

“BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM”

-Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez baraber yaşamaya devam ederdim. Ben de eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Artık 20’li yaşlarda da değiliz. Ben 41 yaşındayım, eşim 38. Belli bir yaştan sonra evlenmenin bir esprisi kalmıyor. Önemli olan aile olabilmek.

“EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPTIK”

-Eşimle evlilik sözleşmesi yaptık. Biz ne kadar bir aile de olsak herkes bir birey… Herkesin kendi yatırımları ve kendi devam ettirdiği kazanımları var. Ben onun haklarını da korumak için evlilik sözleşmesi istedim. Eşim köklü bir aileden geliyor, onun da varlıkları var. Onun da kendi haklarını koruması için ben özellikle evlilik sözleşmesi istedim. Eşim evlilik sözleşmesini teklif ettiğimde bozulmadı. Ben ona bunun gerekliliğini anlattım.

“GÜÇLÜ KADIN SEVİYORUM”

Haberin Devamı

-Ben güçlü kadın seviyorum. Akıllı, güçlü kadın bana çok seksi geliyor. Ayakları üzerinde durmuş, bir şeyi başarmış, bir yere gelmiş kadın… Benim için başarı, güzellikten daha önemli bir kriter… Dış görünüme ilk beş saniye bakarsın. Ama 10 dakika sonra her şey biter. Çok güzel bir kadın olabilir karşındaki kadın ama bütün gün evde izdivaç programları izliyor, hiçbir mesleği yok, ortaokul mezunu evde dikiş yapıyorsa Adriana Lima bile olsa bana hiç seksi gelmez.