Gazete Vatan Logo
Magazin 'Baba olacağım ama...'

'Baba olacağım ama...'

Çok çarpıcı açıklamalar

'Baba olacağım ama...'

TRT1'de yayınlanan 'Diriliş: Ertuğrul' isimli tarihi dizi, 30 Eylül'de ikinci sezonuyla izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç, yeni sezonla ilgili açıklamalar yaptı. İkili, çekimlerin gerçekleştiği Riva'daki platoda at üstünde poz verdi...

Sabah gazetesine röportaj veren Düzyatan çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj:

Üç ay sonra bir oğlunuz dünyaya gelecek. Çocuğunuz doğduktan sonra eşiniz Neslişah Alkoçlar'la iş bölümü yapacak mısınız?

Allah'tan biz birbirimize hep yardımcı olan bir çiftiz. Önce çocuğumuz sağlıklı dünyaya gelsin. İkimizin de henüz ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir şekilde ben bir ucundan, Neslişah bir ucundan tutup onu büyüteceğiz. İlk defa çocuk sahibi olacağız. Sonuçta bilmediğimiz bir durumla karşı karşıyayız. Anneler, anneanneler, babaanneler derken biz de öğreneceğiz aşamaları... Ben eşim Neslişah'a her konuda yardımcı olurum. Çocuk doğduktan sonra geceleri uykusuz kalacağım diye hiç düşünmüyorum; hiç dert değil uykusuz da gelirim sete...

Haberin Devamı

Peki, çocuğunuzun geleceği için farklı işler yapar mısınız?

Neslişah'ın şirketi var, benim de işim var. Ben, insanların bildiği işi yapması gerektiğini düşünüyorum. Yarın müteahhit olup inşaat yapmam kadar abes bir durum olamaz. Gücüm yettikçe oyunculuktan, bu işten para kazanmayı arzuluyorum; umarım öyle olur.

Doğacak olan erkek çocuğunuza isim bulabildiniz mi?

Doğuma üç ay kaldı, hâlâ düşünüyoruz. İsim bulmak çok zormuş. Çünkü verilen bu ismi ömür boyu taşıyacak. İsmini kendi seçemiyor, siz veriyorsunuz. Annemle babamı düşünüyorum; bravo vallahi iyi isim vermişler, çok seviyorum isimlerimi... (Gülüyor) Erkek ismi zor, tabii düşündüğüm isimler var. Tüm arkadaşlarımın oğulları aynı isimde olduğu için onları da koyamıyoruz. Bekliyoruz bakalım.

Peki içinde bulunduğumuz Kurban Bayramı için neler söylemek istersiniz?

Hayırlı, sağlıklı, huzurlu, barış içinde bir bayram olur inşallah hepimiz için... Bayram deyince ben büyük aileleri seviyorum öyle büyüdüm. Yeni jenerasyonun da böyle bayramlar yaşamasını diliyorum. Artık bayramlar aileyle kutlanan bir şey olmaktan çıktı, tatil olarak görülüyor. Bayramlarda herkes bir yerlere kaçmaya başladı.

Haberin Devamı

BABA OLACAĞIM AMA BEBEĞİ TAŞIMADIĞIM İÇİN HİSSETMİYORUM

Şimdi hem Ertuğrul Gazi karakteri ile 'Diriliş: Ertuğrul' dizisinde, hem de gerçek hayatınızda Engin Altan Düzyatan olarak baba olmayı bekliyorsunuz. Nasıl bir duygu yaşadığınız?

Baba olan arkadaşlarımla da konuşuyorum. Bizim şu an anlayabildiğimiz bir şey değil. Bir şeyler oluyor, bir durum gelişiyor, farkındayım bir çocuğum olacak ama bebeği taşımadığım için bir şey hissetmiyorum aslında... Çoğu baba olan arkadaşım aynı şeyi söylüyor, eline çocuğunu alana kadar hissedebileceğin bir durum değil. Ama inanılmaz bir mutluluk... Hayatın bambaşka bir noktaya geliyor, yeni bir hayatın başlayacağını fark ediyorum. Biraz daha sorumluluk sahibi olmam gerektiğinin farkındayım. Hep söylemişimdir; çok plansız programsız yaşarım, önüme ne geliyorsa onu değerlendiririm, ona yoğrulurum, sonra başka bir yere doğru giderim. Bundan sonra plansız yaşayamam.

Haberin Devamı