Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Ayşegül hemşire yalnız değilsin’

‘Ayşegül hemşire yalnız değilsin’

Sosyal medyada ünlü isimler, Abdullah Çakıroğlu’nun Ayşegül Terzi’yi otobüste darp ettikten sonra çıkarıldığı ilk mahkemede serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

‘Ayşegül hemşire yalnız değilsin’

İstanbul’da hemşire Ayşegül Terzi’ye şort giydiği gerekçesiyle belediye otobüsünde tekme atan Abdullah Çakıroğlu, ilk duruşmada geçtiğimiz gün tahliye edilmişti. Saldırganla ilk kez yüz yüze gelen Ayşegül hemşire gözyaşlarına boğulurken, karar sonrası sinir krizi geçirmişti. Yaşanan bu salıverilme olayının ardından sadece kadınlar değil erkekler de karara tepki gösterdi. Pek çok isim bu konuda tepkisini göstermekten çekinmezken ünlü isimler de bu konuda görüşlerini belirtti...

Hadise: Ayşegül Terzi için adalet istiyorum!

Birce Akalay: Bir sapığı tahliye edemezsiniz! Emsal teşkil eder! Tüm sapıklara şiddet ve sapkınlık yolu açmaktır bu! Bu pisliğin ağzını yüzünü dağıtıp, emdiği sütü burnundan getirip sonra da ‘İçime cin kaçtı’ demek istiyorum! Ayşegül Terzi yalnız değilsin!

Gani Müjde: Sanıklar “Konuşursak çarpılırız” deyince savcı diyanete sormuş. “Çarpılırlar mı?” diye. Tekmeci sapık da “cinlerle” savunma yapıp serbest kaldı. Mesaisinden dönen hemşireyi “Giydiğini kendine yakıştıramadım” diyerek tekmeleyen Uçan Tekmeci “Bugün ne giysem”in kadrosunda işe başladı.

Haberin Devamı