Gazete Vatan Logo
Magazin 'Ayakkabılar, her kadın gibi benim de en vazgeçilmezlerimden…'

'Ayakkabılar, her kadın gibi benim de en vazgeçilmezlerimden…'

Trendy Topuk Sonbahar-Kış 2016 koleksiyonu Özge Ulusoy tarafından tanıtıldı.

'Ayakkabılar, her kadın gibi benim de en vazgeçilmezlerimden…'

Sezon trendlerini keşfedeceğiniz yepyeni bir adres Trendy Topuk artık Nişantaşı’nda…

Ayakkabı ve takı sektöründeki en son trendlerin, en iyi kalitenin ve en uygun fiyat politikasının harmanlanmasıyla oluşturulan ve tüketicilerinin beğenisine sunulan bir dijital alışveriş platformu olarak sektördeki yerini alan Trendy Topuk, Haziran 2016’dan bu yana Nişantaşı mağazasında da hizmet veriyor. Mağazanın açılışı bugün Özge Ulusoy’un Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttığı bir davetle gerçekleştirildi.

Özge Ulusoy’un sunduğu koleksiyonda geçen sezonun devamı olarak Boho trend ve western çizgisi dikkat çekiyor. Renklerde ise siyah, konyak rengi, yeşil, mor ve bordo ön planda…

Genel olarak maskulen tarzın hakim olduğu sezonda kare topuk, kalın topuk ve naturel kösele, ayrıca altın renkli kare kısa topuklar öne çıkan tasarımlar arasında göze çarpıyor.

Nakış işlemeli modeller, kadife materyalli ayakkabılar ve pimli botlar sonbahar-kış sezonunda vitrinlerdeki yerini alıyor. Ayrıca Lace-up ayakkabı yani bağcıklı ayakkabılar yine trendler arasında; özellikle kürk detaylı ayakkabı ve botlar yine fazlası ile var.

Haberin Devamı

Spor ayakkabılarda çiçek desenleri, pullar ve payetler dikkat çekerken; dizüstü ve binici çizmeler her sezon olduğu gibi bu sezon da revaçta…

Her sezonun vazgeçilmezi, zamansız ayakkabılar kategorisinde olan stilettolar ise olmazsa olmazlar arasında.

Teşvikiye mh. Güzelbahçe sk. Özlem Apt. No:17/6

Nişantaşı - Şişli / İstanbul

Tel: +90 212 669 90 80

WWW.TRENDYTOPUK.COM

İnstagram: @trendytopukcom