Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Asla evlenmem’ diyordum

‘Asla evlenmem’ diyordum

Sarp Apak, oyunculuk kariyeri, evliliği, gündelik yaşantısı ve 2 ay sonra dünyaya gelecek olan bebeğiyle ilgili gelecek hayallerini bu ay BeMAN dergisinin kapak çekiminde anlattı

‘Asla evlenmem’ diyordum

Oyunculuk hayatınız Avrupa Yakası ile mi değişti?

O zamanlar 24 yaşındaydım. Avrupa Yakası, beni çok çabuk olgunlaştırdı. Tek bir adımımın bile ciddi sonuçlar doğurabileceğini öğrendim. O yüzden gezmeyi, eğlenmeyi, yaşamayı tekrar öğrenmek zorunda kaldım. O zamanlar sosyal medya da akıllı telefonlar da yoktu. Ünlü olmak, daha güçlü ve daha kıymetliydi. O dönemde ünlü olmayı tattım.

Çok severek evlendin. Bu yola nasıl girdin?

Ben aslında evlilik kavramına yakın biriydim. Ama Bengi ile tanışana kadar bu inancımı kaybetmeye başlamıştım. Ben kadınlara güvenmiyordum, onlar da bana. Sonra tüm düşüncemi bir kişi değiştirdi, çok aşık oldum. Peşinden koştum. Zaten tanıştıktan sonra ailelerimizi de tanıştırdık. Çok hızlı evlilik yoluna girdik. İçimdeki kocaman boşluğun dolmaya başladığını hissettim. Bana ‘başka biriyle yapamam’ duygusu geldi. İçimden gelerek evlenme teklifi ettim. O da sağ olsun kabul etti, sağ ol aşkım! (gülüyor)

‘Asla evlenmem’ dedin mi?

Tabii, üç beş yıl önce neler dedim. “Nasıl evlendiniz oğlum, saçmalık” diyordum. Hepsi bir günde değişti. Kimse büyük konuşmasın. Geçen yıl tamda bugünlerde hayatımın en güzel kararını vermişim ve Bengisu Uzunöz ile nikah masasına oturmuşum.

Haberin Devamı

Aile terbiyesi çok önemli

Peki bir insanın eşi olmak nasıl bir his?

Biz iki kafadar gibi vakit geçirebildiğimiz için şu anda bu noktadayız. Hiç düşünmeden böyle bir dünyada çocuk yapmaya karar verdik. Bengisu benimle oturup Arsenal-Tottenham derbisi de izler, gece 3’te Golden StateWarriors-Cleveland maçı da. Ben de aynı şekilde onunla oturup makyaj videosu izlerim. Öyle olunca aşkın bitmesinden de korkmuyorsun.

Baba olacaksın yakında...

Sağlıklı ve huzurlu bir çocuk olsun da gerisi önemli değil. Ne isterse onu yapsın. Zaten karakteriyle gelecek. Benim için aile terbiyesi çok önemli. Doğu insanıyız biz, Anadoluluyuz. Ona sağlam bir sevgi ve aile terbiyesi vereceğim, gerisi onda.

Verdiğin en unutulmaz hediye neydi?

Bengi’ye doğum gününde evlenme yüzüğü verdim, şok oldu.

Müzikalde oynamak istiyorum

“Albüm teklifleri aldım ama kabul etmedim. Çünkü ben bu işi sadece hobi olarak seviyorum. Bu benim özgürlüğüm ve eğlencem. Ama müzikalde oynamak istiyorum.”

Haberin Devamı