Gazete Vatan Logo

'Aşkım hangi sutyenimi takayım?'ı duydum ve...

Adana’da eşini ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği aile hekimini öldüren Mehmet Neytullah Ok, ilk duruşmada kendini, “Eşim telefondaki adama ‘Hayatım, aşkım şu anda hangi külot ve sutyeni giyeyim?’ dedi. Sonra bana ‘Adam mısın? Adam olsan vurursun’ dedi” diye savundu.

Adana'da kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Semra Ok (34) ile eşinin gizli aşk yaşadığını öne sürdüğü aile hekimi Dr. Cengiz Ünal’ı (46) öldürdüğü iddia edilen Mehmet Neytullah Ok (40), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkan Ok, eşini ve eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği doktoru arka arkaya nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı: “Olaydan 6 ay önce eşimin yatak odasında telefon konuşmasına tanık oldum. Karşısındakine ‘Hayatım, aşkım’ gibi sözler kullanıyordu. Kapıyı açınca normal konuşmaya başladı. ‘Bu nasıl konuşma?’ deyince, ‘Arkadaşımla böyle konuşuyorum’ dedi.

‘KIYAMADIM’

Olay günü de eşim banyoya girdi. Bir erkekle konuşuyordu, ses yankı yapıyordu. Eşim, karşısındakine ‘Hayatım, aşkım şu anda hangi külodu, hangi sutyeni giyeyim?’ dedi. Yine tartıştık ve eşim bana doktorla birbirlerine âşık olduklarını söyledi. Bana ‘Adam mısın? Adam olsan vurursun’ dedi. Ben de silahımı alıp evden çıktım. Sağlık ocağının önüne gittim. Doktor çıktı ve önümden geçti. 7-8 metre yürüdü. Yanına koşarak yaklaştım. Silahı ensesine dayadım. Tetiğe bastım ve 3 el ateş ettim. Eve gittim. Eşim kanepede oturuyordu. Yanına yaklaştım, ‘Sen kimseyi öldüremezsin’ deyince silahı ensesine dayayıp tetiğe bastım. Kanepenin önüne yığıldı. 2 tane daha sıktım.” Ok, olay öncesi kızı ve küçük oğlu uyurken başlarına silah dayadığını ancak yapamadığını da söyledi. (Neşet KARADAĞ /HABERTURK)

Haberin Devamı