Gazete Vatan Logo
Magazin 'Aşk varsa kıskançlık da var'

'Aşk varsa kıskançlık da var'

Emina Sandal'dan samimi açıklamalar...

'Aşk varsa kıskançlık da var'

Mustafa Sandal’la mutlu bir evilliği olan Emina Sandal, diğer yıldızların izinden giderek kendi adına bir parfüm markası, ‘Closer’i piyasaya sürdü. Sırbistan Hello Dergisi’ne konuşan şarkıcı, “Mustafa’da hâlâ bir doz kıskançlık var. Çünkü aşk var” diyor.

Şarkıcı Emina Jahovic Sandal, yeni projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızların yolundan giderek kendi parfüm markası ‘Closer’ı piyasaya süren Sandal, HELLO! Sırbistan’a özel bir röportaj verdi.

Kendi imzanız ile piyasaya bir parfüm sunma fikri nasıl oluştu?

Parfümler hakkında çok şey biliyorum. Benim koku duyum o kadar iyi ki insanları kokularından tanıyabilirim. Parfümlere karşı tutkumu çocukluğumdan beri taşıyorum, piyasada olan parfümlerin hemen hepsini denedim. Bu şekilde hayranlarıma yaklaşmak istedim ve böylece bana ait bir şeyin sahibi olabilirler diye düşündüm.

Closer parfümü ile yetinecek misiniz yoksa bu alanda çalışmaya devam etmeyi mi planlıyorsunuz?

Sonraki adımda, hem kadınlar hem de erkekler için bütün bakım koleksiyonunu da tasarlamak istiyorum, çünkü bu işten zevk alıyorum. Belki de bu, benim yeni işimin başlangıcıdır.

Haberin Devamı

Galiba son zamanlarda yaratıcılığınızı ifade etmek için müziğin yeterli olmadığını düşünüyorsunuz ve başka aktiviteler peşine düşüyorsunuz...

Rahatlamak için yemek pişiriyorum. O, benim meditasyon alanım... Normalde aklıma sürekli yeni fikirler ve düşünceler geliyor. Yemek pişirirken başka hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorum. Bazı insanlara denge oluşturmak ve rahatlatmak için yoga veya boks lazım, ben en yorgun olduğum zamanlarımda bile mutfakta rahatlıyorum.

Yaman klibimi beğenmedi

Müzik kariyerinize gelecek olursak, ‘Nesanica’ şarkısı için yeni klibiniz bir günde yüz binden fazla izlenmeye ulaştı. Yorumlar nasıl?

Umarım izlemeye devam ederler çünkü bizim işimizde en önemli faktör, izleyicilerin beğenisini kazanmak. Büyük oğlum Yaman dışında herkesten olumlu yorum aldım. Klipte başka erkekler olduğu için klibi hiç beğenmedi ve bu duruma zor tahammül ediyor. Ne zaman ‘Nesanica’ televizyonda çıksa veya çıkmadan önce ben bilgisayarda detayları kontrol etsem o, ya cihazı kapatırdı ya da odadan çıkardı. Bu nedenle onunla biraz sorun yaşadım. Şu anda ben sadece onun ve Yavuz’un annesiyim ve Mustafa’nın eşiyim.

Haberin Devamı

Oğlunuz, eşiniz çekici bir modelle klip çektiğinde aynı tepkiyi veriyor mu?

Hayır, garip olsa da babaya gelince daha toleranslı davranıyor. Oğullar annelere karşı daha çok sahiplenici ve onları koruma ihtiyacı duyuyorlar. Bu, doğal ve güzel ve böyle bir çocuk sahibi olduğum için çok mutluyum.

İşiniz, sürekli seyahat etmenizi gerektiriyor; çocuklarınız da sizinle seyahat ediyor mu?

Gittiğim yerlere göre değişiyor. Sırbistan’a gelirken onlar da benimle geldiler. Belgrad’da ilk günü beraber geçirdik ve sonra onları anneme gönderdim. Annelerinin çalışması gerektiğini ve birkaç gün sonra yine beraber olacağımızı anlattım.

Eşiniz Mustafa Sandal, özellikle kışkırtıcı kliplerde kıskançlık gösteriyordu. Şimdi de öyle mi?

Eşimde hâlâ bir doz kıskançlık var. Ben, son klibimi hazırlarken, küçük bir kıskançlık krizi yaşadı, birçok parçayı çıkarmak istedi ama sonunda rahat etti. Değiştirmek istediği anlar var ama bence çok doğal. Aşk varsa kıskançlık da vardır.

Haberin Devamı

Siz nasıl birisiniz? Onun hayranlarından veya kliplerindeki çekici modellerden rahatsız oluyor musunuz?

Başka bir kadının kollarında onu görmek benim için de kolay değil. Bu işinin bir parçası ve kabullenmek zorundayım.

Sizin romantik kliplerinize Mustafa’nın ailesi nasıl tepki veriyor?

Eşim aynı işle uğraştığı için şanslıyım yoksa kayınvalidem boğardı beni. Şaka bir yana, Mustafa’nın annesi modern bir kadın ve o benim annemden çok farklı. Annem çok tehlikeli, birçok sahneden şikâyetçi ve bu nedenle iş arkadaşlarım çok sorun yaşıyor. Diğer yandan, kayınvalidem yaptığım işi çok iyi anlıyor ve onunla hiç sorun yaşamadım.