Gazete Vatan Logo
Magazin 'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım'

'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım'

Brad Pitt’ten ayrıldıktan sonra bekar anne olarak hayatına devam eden ve 'Maleficent 2’de (Malefiz 2) rol almaya hazırlanan Angelina Jolie, “Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, dolayısıyla çalışmam lazım” dedi.

'Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, çalışmam lazım'

Angelina Jolie, Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra altı çocuğuna bakmakla yükümlü olduğu gerekçesiyle yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

42 yaşındaki Hollywood yıldızı, Deadline.com'a verdiği röportajda, durumunu esprili bir dille anlatarak, "Artık eve ekmek getiren tek kişiyim, dolayısıyla çalışmam lazım" dedi.

Ünlü yıldız, ilki 2014 yılında çekilen Disney serisi ‘Maleficent'ın devam filminde rol alacağını doğrulayarak, "Senaryo üzerinde çalışıyoruz. Film, çok güçlü bir devam filmi olacak" şeklinde konuştu.

Jolie ve Pitt Eylül 2016'da ayrılmış, ayrılık sonrası Jolie oyunculuğa ara vermişti.

Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11), ikizler Knox ve Vivienne (9) olmak üzere altı çocuğu bulunan Jolie, Maleficent 2'nin çekimlerine bu yılın sonunda başlayacak.

Yönetmenliğini üstlendiği ‘First They Killed My Father' filminin tanıtım turları esnasında 12 yıllık ilişkiyi bitirmenin zor olduğunu ilk kez anlatan Jolie, "Bazen duygularıma hakim oluyorum gibi görünebilir. Ama gerçekten zor günlerin üstesinden gelmeye çalışıyorum" demişti.

Haberin Devamı

Sunday Telegraph'a verdiği röportajda, "Bekar olmayı sevmiyorum. Bu, istediğim bir şey değil" diyen Jolie, "Böyle bir üzüntü yok, çok zor" açıklamasını yapmıştı.