Gazete Vatan Logo

'Artık babam beni gezdiremeyecek'

KARAMAN’ın Ermenek İlçesi’nde kömür ocağında meydana gelen faciada yaşamını yitiren madencilerden Tezcan Gökçe ve Mehmet Tokat’ın çocukları 10 yaşındaki Recep Gökçe ve 12 yaşındaki Ahmet Tokat, babalarının mezarının başına giderek gözyaşlarıyla dua etmeleri, yürekleri burktu. Recep Gökçe, ”Babamı çok özlüyorum. En son mutlu bir şekilde ocağa giderken görmüştüm. Sürekli mezarının başına gelip dua ediyorum” dedi.

Ermenek İlçesi’ne bağlı Kazancı Beldesi Gökçeler Mahallesi’nde babaları için yemek hazırlanırken birlikte mezarlığa giden Ahmet Tokat ve Recep Gökçe babalarının mezarı başında dua etti. Çocukların babalarının mezarları başına geçerek dua okumaları ve ağlamaları görenleri duygulandırdı.

Babasının mezarı başında tek başına oturarak sessince dua eden Recep Gökçe, ”Babamı çok özlüyorum. En son mutlu bir şekilde ocağa giderken görmüştüm. Şimdi arkadaşımla sözleşerek mezarının başına geldim ve onu çok özlüyorum. Sürekli mezarının başına gelip dua ediyorum” dedi.

ARTIK BABAM BENİ GEZMEYE GÖTÜREMEYECEK

Haberin Devamı

Babasıyla sürekli gezdiğini de anlatan Recep Gökçe, şunları söyledi:

”Babamla hep gezerdik. Babam Kazancı’ya gittiği zaman beni de götürüyordu. Ama artık götüremeyecek. Babamın yeniden geri gelmesini çok isterim.”

Küçük Recep babasının mezarı üzerine şekerler bıraktıklarını da belirterek, ”Belki geri gelir” diye şekerleri bıraktıklarını söyledi.