Gazete Vatan Logo

‘Arkandayım bir tanem...’

Şemdinli şehidi Piyade Er Fidan’ı bir gün önce özlediği için Instagram’dan mutluluk fotoğraflarını paylaşan sevgilisi böyle uğurladı: Sercan’ım kurban olurum ben sana, arkandayım bir tanem hiç yalnız bırakmayacağım seni paşam

‘Arkandayım bir tanem...’

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Sercan Fidan, Edirne’nin Meriç ilçesine bağlı 2 bin nüfuslu Küplü beldesinde 10 bin kişinin katıldığı bir kortejle son yolculuğuna uğurlandı. Omuzlara alınan şehidin naaşı, daha sonra dualar ve tekbirlerle cenaze namazı için belde meydana götürüldü. Tören boyunca naaşın başında duran şehit Fidan’ın kız arkadaşı Tuğba Selen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise acıyı katladı.

‘Can yoldaşım...’

Şehidin sevgilisi Tuğba Selen, şehidin naaşının Çorlu Havaalanı’ndan beldeye karayoluyla getirilişi sırasında çektiği bir fotoğrafı “Sercan’ım kurban olurum ben sana, arkandayım bir tanem hiç yalnız bırakmayacağım seni paşam” yorumuyla paylaştı.

Selen, bir süre önce birlikte çektirdikleri bir başka fotoğrafı ise, “Gururum, onurum, can yoldaşım Rabbim seni korusun kurban olduğum” ifadeleriyle paylaşmıştı. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olan ve altı ay önce sözleşmeli er olarak TSK’da göreve başlayan Sercan Fidan ile Tuğba Selen evlilik hazırlığı yapıyordu. Tuğba Selen, sevgilisi toprağa verilirken gözyaşları içerisinde, “Neden bıraktın beni Sercan’ım?” dedi. Anne Zeynep Fidan ise “Bıraktın gittin beni yavrum, Sercan’ım” diye gözyaşı döktü.

Haberin Devamı